To je to što me zanima!

Ribery igrao protiv Parme, a pljačkaši mu opustošili vilu...

Dakle, moja je supruga ostala bez nekoliko torbi i nekoliko komada nakita... ali to nije najbitnije. Ono što me šokira je taj osjećaj kao da sam gol, da imam spuštene gaće, napisao je Ribery...
Vidi originalni članak

Kada ste nogometaš, onda se podrazumijeva da imate raskošnu vilu, skupi automobil i brdo novca. U tome nema ništa loše, no mali problem je taj što ste onda hodajuća meta za razne lopove i lihvare koji se žele na što lakši, i uz to ilegalni način, dokopati novca.

Francuski nogometaš Franck Ribery (37) je sa svojom Fiorentinom gostovao kod Parme, a za to vrijeme lopovi su operirali po njegovoj kući. Naravno, nije bilo teško pogledati raspored Fiorentine i shvatiti da će Ribery u nedjelju biti u Parmi, no za ovakve 'operacije' ipak je potrebna priprema. 

Lopovi su se očito dugo pripremali jer su opustošili njegovu kući.

- Po povratku nakon pobjede u Parmi (2-1), vratio sam se doma i evo što sam našao - napisao je Ribéry na svom Twitter profilu, a objavio je i snimku na kojoj se vidi veliki nered u kući. 

Na svu sreću, njegova supruga i djeca taj dan nisu bili u Firenzi već u Münchenu.

- Dakle, moja je supruga ostala bez nekoliko torbi i nekoliko komada nakita... ali to nije najbitnije. Ono što me šokira je taj osjećaj kao da sam gol, da imam spuštene gaće i to ne prolazi, ne pristajem na to - rekao je Francuz.

U Italiji je došlo do popuštanja mjera protiv korona virusa i to je stvorile velike probleme za imućnije ljude jer je stopa kriminala naglo skočila. 

Ribery je u Firenzu došao na početku sezone sa svojom obitelji nakon 12 godina koliko je proveo u Münchenu. Ipak, odigrao je samo 15 utakmica i zabio tri gola, a razlog je ozljeda gležnja zbog koje je pauzirao 126 dana. No i nakon ove pljačke, teško da će po lijepome pamtiti vrijeme provedeno u Italiji. 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • MrkiZD 06.07.2020.

    Tolko novaca a nemoze platit nekog roba 500,1000€ mjesecno da mu cuva kucu...i onda kuka kad mu provale

Komentiraj...
Vidi sve komentare