To je to što me zanima!

Ricky Rubio: Odlučio sam, počinjem svoje NBA putovanje

Sada će ovaj 20-godišnjak pokušati učiniti Minnesota Timberwolvese uspješnijima nego prošle sezone kada su bili najlošija momčad NBA lige s omjerom 17-65
Vidi originalni članak

Nakon dvogodišnjeg odgađanja, razigravač španjolske košarkaške reprezentacije i Barcelone, Ricky Rubio, odlučio je svoju karijeru nastaviti u najjačoj košarkaškoj ligi svijeta...

- Konačno sam odlučio započeti svoje NBA putovanje – izjavio je Rubio.

Minnesota Timberwolvesi odabrali su Španjolca kao 5. pick 2009. godine, no zbog njegove otkupne klauzule od čak šest milijuna dolara Rubio je ostao u Barceloni dok mu se cijena nije spustila na trenutno podnošljivih 1.4 milijuna.

Otkako je debitirao za Joventut kada je imao 14 godina, Rubio je osvojio apsolutno sve što se može u Europi osvojiti. No, prošla sezona bila je za zaborav jer je na njenom koncu izgubio mjesto u početnoj petorci. Sada će ovaj 20-godišnjak pokušati učiniti Timberwolvese uspješnijima nego prošle sezone kada su bili najlošija momčad lige s omjerom 17-65.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • matador 17.06.2011.

    Slažem se sa svima,NBA je sasvim neki drugi svijet, a pogotovo ovako mladog Rubia,mada mu želim svu sreću,jer bi bila velika šteta,da ovako veliki talenat propada!

  • MarioVidanec 17.06.2011.

    ljudi moji ak dode ricky u nba howard,lebron i ostale super zvijezde ce imat veliki block party.(mislim da nece uspjet u nba-u)

  • Spinut_1 17.06.2011.

    neznan kako ce on moc cuvat ronda ili rosea?

Komentiraj...
Vidi sve komentare