To je to što me zanima!

Riječki oružari kombijem kreću na dugo putovanje od 2700 km

Kombi je opremljen svim stvarima koje bi nogometaši Rijeke mogli zatrebati u Portugalu. Riječ je o sportskoj i medicinskoj opremi, koja će Riječane dočekati u hotelu Grande Real Santa Eulalia
Vidi originalni članak

Dio riječke delegacije krenuo je za Portugal u srijedu rano ujutro. Fizioterapeuti Igor Pavačić i Milan Majer na 2700 kilometara dalek put krenuli su u Mercedesovom kombiju Sprinter, koji je Rijeci na korištenje dao Auto Centar Emil Frey.

Kombi je opremljen svim stvarima koje bi nogometaši Rijeke mogli zatrebati u Portugalu. Riječ je o sportskoj i medicinskoj opremi, koja će Riječane dočekati u hotelu Grande Real Santa Eulalia gdje će bit smješteni od 27. siječnja do 8. veljače.

Nogometaši Rijeke put Portugala krenut će u petak nakon jutarnjeg treninga, a njihov dolazak na jug Portugala zakazan je za petak navečer.

Podsjećamo, Rijeka će u Portugalu igrati pripremni turnir "The Atlantic Cup". Turnir se sastoji od dvije skupine, a Rijeka je u skupini B s AGF-om, Debrecenom i Djurgardensom.

Ovo je drugi nastup neke hrvatske momčadi na "The Atlantic Cupu". Prvi put sudjelovao je Dinamo 2012. godine i osvojio drugo mjesto. Tada je u finalu izgubio od Midtjyllanda 1-0.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • SAMORIJEKA_2 27.01.2017.

    Pa to sve ekipe na svijetu rade , Real i Barca također :) Znate koliko je to opreme i rekvizita za 7 dana priprema ? :) Rijeka ide na turnir kojeg prenosi Eurosport , za takav turnir se treba dobro keširati ako niste znali dragi prijatelji iz ST i Zg ;) Inače danas je počela javna rasprava za stadion! Forza Fiume

  • Živio_HDZ 26.01.2017.

    Rečka posla

  • RobertC 26.01.2017.

    Sta nije bilo mjesta u avionu?

Komentiraj...
Vidi sve komentare