To je to što me zanima!

Riječani nakon skandaloznog videa: Bilo je neprimjereno, bez loše namjere. Ispričavamo se

'HNK Rijeka se ovim putem ujedno ispričava svima čiji bi osjećaji mogli biti povrijeđeni. Naglašavamo, jezik korišten u neformalnoj komunikaciji bio je neprimjeren', poručili su Riječani o skandaloznom videu
Vidi originalni članak

Nakon spornog videa koji je objavljen na službenom Instagram profilu HNK Rijeke u kojem netko govori kako bi volio da nogometaša Hajduka Filipa Krovinovića netko 'nalampa' u Zagrebu, javio nam se i riječki klub čije priopćenje prenosimo u cijelosti.

ŠTO JE OVO!? Skandalozni video s treninga Rijeke: Sad kad netko nalampa Krovinovića. Joj, što bih to volio

POGLEDAJTE VIDEO: Sporni riječki story

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

HNK Rijeka se ovim putem ispričava zbog neprimjerenog jezika koji je korišten u videu objavljenom na službenom Instagram profilu kluba. HNK Rijeka se ovim putem ujedno ispričava svima čiji bi osjećaji mogli biti povrijeđeni.

Naglašavamo, jezik korišten u neformalnoj komunikaciji bio je neprimjeren, ali iza komentiranja događaja u kratkom videu, nije bilo nikakve loše namjere niti ikakvog poziva da se nekome nešto loše dogodi kao što se želi iskonstruirati. 

Ovom prilikom još jednom pozivamo sve klubove i navijače u Hrvatskoj neka utakmice budu praznik nogometa u nikad zanimljivijem i uzbudljivijem HNL-u.

POGLEDAJTE MEČ VEČERI NA FNC-u 4: IVAN ERSLAN I HENRIQUE DA SILVA FRANKENSTEIN:

Idi na 24sata

Komentari 70

  • crni77777777 10.12.2021.

    ovo treba prekinuti bez obzita o kojem je klubu rijeć,dinamo,hajduk rijeka ili netko treći,za maksimalno sam kažnjavanje,jer ovo više nije sport,sramota sto si pojedinci sebi dopustaju,umjesto da nas sport povezuje postao je uz corona potvrde onaj koji unosi razdor i dali itko u hns ima snage to kazniti

  • nap 10.12.2021.

    Cak su onog malog potjerali iz kluba jer je navijao za hajduk

  • RedDoor 10.12.2021.

    Verbalne greške se kažnjavalo novčano i tako treba nastaviti, inače se stječe dojam da se neke gura, a neke gazi ako se odjednom promijeni način. Iako se ovdje već spominje fizičko nasilje, to je već ozbiljnije.

Komentiraj...
Vidi sve komentare