Sport

Komentari 70

Riječani nakon skandaloznog videa: Bilo je neprimjereno, bez loše namjere. Ispričavamo se

Riječani nakon skandaloznog videa: Bilo je neprimjereno, bez loše namjere. Ispričavamo se

'HNK Rijeka se ovim putem ujedno ispričava svima čiji bi osjećaji mogli biti povrijeđeni. Naglašavamo, jezik korišten u neformalnoj komunikaciji bio je neprimjeren', poručili su Riječani o skandaloznom videu

Nakon spornog videa koji je objavljen na službenom Instagram profilu HNK Rijeke u kojem netko govori kako bi volio da nogometaša Hajduka Filipa Krovinovića netko 'nalampa' u Zagrebu, javio nam se i riječki klub čije priopćenje prenosimo u cijelosti.

POGLEDAJTE VIDEO: Sporni riječki story

HNK Rijeka se ovim putem ispričava zbog neprimjerenog jezika koji je korišten u videu objavljenom na službenom Instagram profilu kluba. HNK Rijeka se ovim putem ujedno ispričava svima čiji bi osjećaji mogli biti povrijeđeni.

Naglašavamo, jezik korišten u neformalnoj komunikaciji bio je neprimjeren, ali iza komentiranja događaja u kratkom videu, nije bilo nikakve loše namjere niti ikakvog poziva da se nekome nešto loše dogodi kao što se želi iskonstruirati. 

Ovom prilikom još jednom pozivamo sve klubove i navijače u Hrvatskoj neka utakmice budu praznik nogometa u nikad zanimljivijem i uzbudljivijem HNL-u.

POGLEDAJTE MEČ VEČERI NA FNC-u 4: IVAN ERSLAN I HENRIQUE DA SILVA FRANKENSTEIN:

Najčitaniji članci