Sport

Komentari 147

Skandalozni video s treninga Rijeke: Sad kad netko nalampa Krovinovića. Joj, što bih to volio

Skandalozni video s treninga Rijeke: Sad kad netko nalampa Krovinovića. Joj, što bih to volio

Nakon kaosa na Jadranskom derbiju na Rujevici, preko problematičnog slavlja poslije pobjede Hajduka na Maksimiru (2-3) i izjava Nikole Vlašića prije utakmice s Dinamom, Riječani su otišli korak dalje sa skandalom

Nakon kaosa sa slavljem poslije pobjede Hajduka na Maksimiru (0-2) zbog kojeg će disciplinski sudac vjerojatno kazniti Marka Livaju Danijela Subašića pa zatim spornih izjava hrvatskog reprezentativca i nogometaša West Hama Nikole Vlašića prije posljednje utakmice grupne faze Europske lige protiv Dinama, priča se nastavlja.

- Krovinović, on je iz Zagreba? Sad kad ga netko 'nalampa' u gradu pa ćeš vidit. Još što bi volio da to... - čuje se na videu koji je bio objavljen pa je izbrisan sa službenih društvenih stranica HNK Rijeke storyju na kojem su označeni Lindon Selahi Adam Gnezda Čerin, ali najvjerojatnije to govore neka dvojica iz pozadine, a ne spomenuti dvojac.

POGLEDAJTE VIDEO: Sporni riječki story

O rivalitetu Hajduka i Rijeke ne treba previše govoriti, sjetimo se samo nemilih scena s Rujevice na posljednjem Jadranskom derbiju, a sad bi i Riječani zbog svoje 'gluposti' mogli završiti pred disciplinskim sucem. Kako doznajemo, video je autentičan, objavljen je na službenom profilu HNK Rijeke na Instagramu. Zatražili smo očitovanje od HNK Rijeke te ćemo isto objaviti čim ga dobijemo.

Rijeka: Hrvatski Telekom Prva liga, 16. kolo, HNK Rijeka - HNK Hajduk

Bilo kako bilo, ovakve stvari se događaju i događat će se jer, realno, nogometaši među sobom komentiraju mnoge stvari, a u nekima imaju i razmišljanja koja im ne priliče, kao uostalom i svi mi. No, Riječani su sami sebi 'pucali u koljena' objavljivanjem videa kojeg nitko nije provjerio.

No, ono što brine je način razmišljanja kod Riječana, kao i kod Nikole Vlašića s obzirom na to da Dinamo već duži niz godina donosi novac, ali i poboljšava hrvatski koeficijent u Europi. Veseli povratak starog rivaliteta, ali neki put stvarno treba pogledati širu sliku i možda ne reći sve što mislimo, pogotovo u ovakvim situacijama. A poželjeti da netko pretuče hrvatskog nogometaša u njegovom rodnom gradu... Strašno.

Najčitaniji članci