To je to što me zanima!

Riječanke će biti sretne: Bivši igrač Napolija dolazi u Rijeku?

Anastasio je rođen u Napulju, a u Napoliju je i započeo nogometnu karijeru te ušao u seniorski nogomet. Na kraju nikad nije ni nastupio za prvu momčad jer su ga slali na silne posudbe...
Vidi originalni članak

Nakon nešto lošijeg završetka prošle sezone i dizelaškog početka nove sezone, čini se da u Rijeci napokon sija sunce. Momčad Simona Rožmana je prije nekoliko dana senzacionalno srušila u Danskoj puno jači Kopenhagen i tako se po četvrti put u povijesti plasirala u grupnu fazu Europske lige.

POGLEDAJTE VIDEO: Slavlje Riječana u Kopenhagenu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

I tako umorni, izraubani i ranjeni od susreta s tvrdim Kopenhagenom, Riječani su uspjeli izvući pobjedu i protiv uvijek neugodnog Slaven Belupa u HNL-u. 

Sada slijedi zasluženi odmor zbog reprezentativne stanke, a Damir Mišković bacio je oko na tržište kako bi proširio Rožmanov tanki roster. I naišao na jednog Talijana koji igra za Monzu. Riječ je o obrambenom igraču Armandu Anastasiju (24) koji bi trebao doći na posudbu do kraja sezone, a iz kluba su nam poručili kako pregovori i dalje traju. 

Anastasio je rođen u Napulju, a u Napoliju je i započeo nogometnu karijeru te ušao u seniorski nogomet. Na kraju nikad nije ni nastupio za prvu momčad jer su ga slali na silne posudbe. Bio je u Carpiju, Padovi, Parmi, Cosenzi, a onda ga je Monza otkupila. Pa odlučila poslati na posudbu.

Može pokriti pozicije stopera te lijevog beka gdje je Rijeka ostala samo na Danijelu Štefulju i Hrvoju Smolčiću. 

Monza je ove sezone zavirila u hrvatsko dvorište i dovela Mirka Marića i Antonija Marina, a sada bi u suprotnom smjeru mogao završiti jedan talijanski nogometaš. Je li ovo nagovještaj suradnje između hrvatskih klubova i Monze?

Osim što će Rožman biti zadovoljan dolaskom novog igrača, ništa manje sretnije neće biti ni navijačice Rijeke nakon što vide Instagram profil od ovog mladića iz Italije...

 

Idi na 24sata

Komentari 24

  • magic_mushrooms 06.10.2020.

    Fiumanke vec cekaju da gatu eeeeooooo

  • 06.10.2020.

    Glup naslov.👎

  • Le...Go... 05.10.2020.

    Znači dečko je igrao serie C. Ušli su serie B i ovi ga šalju na posudbu. Ne sluti na dobro.

Komentiraj...
Vidi sve komentare