Obavijesti

Sport

Komentari 24

Riječanke će biti sretne: Bivši igrač Napolija dolazi u Rijeku?

Riječanke će biti sretne: Bivši igrač Napolija dolazi u Rijeku?

Anastasio je rođen u Napulju, a u Napoliju je i započeo nogometnu karijeru te ušao u seniorski nogomet. Na kraju nikad nije ni nastupio za prvu momčad jer su ga slali na silne posudbe...

VIDEO

Nakon nešto lošijeg završetka prošle sezone i dizelaškog početka nove sezone, čini se da u Rijeci napokon sija sunce. Momčad Simona Rožmana je prije nekoliko dana senzacionalno srušila u Danskoj puno jači Kopenhagen i tako se po četvrti put u povijesti plasirala u grupnu fazu Europske lige.

POGLEDAJTE VIDEO: Slavlje Riječana u Kopenhagenu

Pokretanje videa...

Riječko slavlje u Kopenhagenu 01:04

I tako umorni, izraubani i ranjeni od susreta s tvrdim Kopenhagenom, Riječani su uspjeli izvući pobjedu i protiv uvijek neugodnog Slaven Belupa u HNL-u. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Sada slijedi zasluženi odmor zbog reprezentativne stanke, a Damir Mišković bacio je oko na tržište kako bi proširio Rožmanov tanki roster. I naišao na jednog Talijana koji igra za Monzu. Riječ je o obrambenom igraču Armandu Anastasiju (24) koji bi trebao doći na posudbu do kraja sezone, a iz kluba su nam poručili kako pregovori i dalje traju. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Armando Anastasio (@armandoanastasio)

Anastasio je rođen u Napulju, a u Napoliju je i započeo nogometnu karijeru te ušao u seniorski nogomet. Na kraju nikad nije ni nastupio za prvu momčad jer su ga slali na silne posudbe. Bio je u Carpiju, Padovi, Parmi, Cosenzi, a onda ga je Monza otkupila. Pa odlučila poslati na posudbu.

Može pokriti pozicije stopera te lijevog beka gdje je Rijeka ostala samo na Danijelu Štefulju i Hrvoju Smolčiću. 

Monza je ove sezone zavirila u hrvatsko dvorište i dovela Mirka Marića i Antonija Marina, a sada bi u suprotnom smjeru mogao završiti jedan talijanski nogometaš. Je li ovo nagovještaj suradnje između hrvatskih klubova i Monze?

Osim što će Rožman biti zadovoljan dolaskom novog igrača, ništa manje sretnije neće biti ni navijačice Rijeke nakon što vide Instagram profil od ovog mladića iz Italije...

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 24
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića