To je to što me zanima!

Riječka slagalica: Murić je blizu odlaska u Al-Ain, stiže zamjena?

Njegovu moguću zamjenu Riječani su našli u Harisu Vučkiću koji igra u Real Zaragozi. Jedina prepreka mogla bi biti ozljeda koju je 28-godišnjak zadobio u zadnjoj utakmici
Vidi originalni članak

Riječani u četvrtak navečer igraju sa škotskim Hibernianom u 20:45 sati. Uoči te utakmice trećeg pretkola Konferencijske lige trener Goran Tomić otkrio je kako će u njoj moći računati na Roberta Murića koji se vraća od ozljede.

Međutim, pitanje je, koliko će još dugo na njega moći računati! Kako doznajemo, Murić je blizu odlaska iz Rijeke, a trebao bi otići u arapski Al-Ain. Detalji mogućeg transfera još nisu poznati.

A njegovu moguću zamjenu Riječani su našli u Harisu Vučkiću koji igra u Real Zaragozi. Jedina prepreka mogla bi biti ozljeda koju je 28-godišnjak zadobio u zadnjoj utakmici. Međutim, ako se pokaže da s njim nema ozbiljnijih problema, mogao bi postati novo pojačanje riječkog kluba.

No Riječani se prvo moraju pobrinuti za Hibernian:

- Čeka nas utakmica puna duela i trke. Oni su jako čvrsti, agresivni, sa nekoliko izvanrednih pojedinaca u napadu i fantastičnom atmosferom na tribinama - pričao je Tomić koji je u Škotsku otputovao bez Merkulova, Mudražije, Bušnje, Vuka, Galešića i Zlomislića.

- Kako protiv Hiberniana? S posjedom lopte i gardom pobjednika. Brza tranzicija, kompaktnost i agresija. Zapravo, sve jednako kao i svaki put otkad sam tu. I ne podleći atmosferi. U naletu smo, imamo sjajnu atmosferu. Labrović? Spreman, fizički i mentalno - rekao je Tomić.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • jumar 04.08.2021.

    Nije to igrac za moderan nogomet, jednostavno nema fizicke predispozicije za to, ali su mu kao klincu razni menadzeri i novinari napunili glavu hvalospijevima bas kao i Halilovicu ili Coricu.

  • kicovz 04.08.2021.

    izgleda da mu nogomet samo posao, tko će mu zamjeriti, čovjek ide tamo da može mirno živjeti nakon nogometa,sretno ti

  • pero5 04.08.2021.

    od tog murića i tako ništa, seli iz kluba u klub čim mu ponude malo više novca

Komentiraj...
Vidi sve komentare