To je to što me zanima!

Rijeka napokon dobila u HNL-u! Menalo je pokrenuo preokret u Koprivnici, Drmić zabio prvi gol

Slaven je poveo protiv Rijeke golom Glavčića u 23. minuti, a ulaskom Menala sve se promijenilo. Pritisak je urodio plodom golom Drmića u 69. minuti, pet minuta poslije Menalo je zabio za 2-1, a pogodio je i Galović
Vidi originalni članak

U zaostaloj utakmici 16. kola Prve HNL Rijeka je u gostima svladala Slaven Belupo s 3-1 (0-1) i prestigla Hajduk na četvrtom mjestu. 

Rijeka je preokretom došla do bodova u Koprivnici, a to im je prva pobjeda u HNL-u nakon skoro 40 dana. Zadnju pobjedu je Rijeka ostvarila 6. veljače u gostima kod Lokomotive (3-2), a upravo protiv Slavena su prije samo šest dana odigrali 1-1 na Rujevici. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Riječani su u prvom dijelu imali inicijativu, ali su gotovo svi njihovi pokušaji bili vrlo neprecizni. 

Koprivničani su poveli u 23. minuti pogotkom Srbina Nemanje Glavčića, koji je iz drugog plana u mrežu sproveo ubacivanje Boseca s desne strane.

Drugo poluvrijeme počelo je velikom prilikom domaćeg igrača Knolla, čiji udarac brani vratar Nevistić brani, da bi u 69. minuti Riječani stigli do izjednačenja. Strijelac je bio Josip Drmić koji se oslobodio braniča Slavena i s desne strane s desetak metara pogodio gornji kut vrata. 

KOMENTAR Drmić pokazao zašto je doveden u Rijeku! Tomić probudio bijele

Šest minuta kasnije uslijedio je potpuni preokret. Gol je postigao Luka Menalo na asistenciju Andrijaševića, pa se Riječanima isplatila puno bolja igra u drugom dijelu. U 81. minuti Nino Galović je u skoku bio najviši nakon udarca s kuta Čerina i povećao na 3-1.  

Rijeka se probila na četvrto mjesto s 36 bodova, dok je Slaven Belupo ostao sedmi s 23 boda. 

Susret se igrao na stadion Ivan Kušek Apaš, a sudio je Pejin. 

Idi na 24sata

Komentari 114

  • DavorPula 17.03.2021.

    Eto sada srusimo Slaven..i u kupu Rijeku i Europa.Forza Istra radite za nas to je ok.. hehe.

  • DenisKešić 17.03.2021.

    čestitam Rijeka..samo pravite ekipu bez ovih igrača dinama ..uskoro se vraćaju nazad kad krene rasprodaja ovoga što valja tamo

  • kicovz 17.03.2021.

    bravo rijeka, ostavite bodova bolje protiv varazdina🤣🙈

Komentiraj...
Vidi sve komentare