To je to što me zanima!

Rijeka: Inter i Istra na Rujevici! Pripremne utakmice za Bijele...

U utorak od18.30 Rijeka na svom stadionu igra sa Interom, a u nedjelju od 19.00 sa Istrom. Obje trening utakmice bit će, logično, zatvorene i za gledatelje i za predstavnike medija
Vidi originalni članak

Otkad na Rujevici, uz sva ograničenja, traju 'korona-pripreme' za nastavak sezone, mladi šef struke, radoholičar Simon Rožman (37), stalno ponavlja jedno: 'Jedino što bi nam moglo nedostajati su - trening utakmice'.

POGLEDAJTE VIDEO: RIJEČKO SLAVLJE

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Pa je Uprava momčadi i struci, za početak, ovaj tjedan organizirala dva ogledna dvoboja. Sutra (utorak, 19. svibnja) Čolak & com. igrat će na svom stadionu sa Interom od 18 i 30, a u nedjelju (24. svibnja) od 19.00 formu brusiti sa Istrom.

Obje trening utakmice iz razumljivih su razloga zatvorene i za gledatelje i za predstavnike medija.

- Bitno je da se vratimo na teren i da dobijemo neki osjećaj jer dosad smo trenirali u manjim skupinama. Pripremne utakmice su bitne, jer ne možemo samo kliknuti prstima i vratiti automatizme. Utakmice će biti određeni pokazatelj našeg trenutnog stanja i mogućnosti - rekao je Simon Rožman.

Inače, večeras od 18 sati navijači uživo mogu pratiti prijenos treninga HNK Rijeka koji će prenositi HNTV (Hrvatska nogometna televizija).

Rijeka 31. svibnja na Rujevici igra polufinalnu utakmicu Kupa sa Osijekom (20 sati), a HNL sezonu nastavlja 7. lipnja gostovanjem kod Istre na Drosini (18 sati i 55 minuta).

Idi na 24sata

Komentari 2

  • zrakomlatač 18.05.2020.

    A koji su Bijeli od njih dvoje

  • pacovikozec 18.05.2020.

    Utakmica zatvorena, kog boli briga onda za utakmicu! Cemu onda ova objava!?

Komentiraj...
Vidi sve komentare