To je to što me zanima!

'Rijeka je odustala od gradnje tribine za LP, neće joj trebati'

Povukli su ručnu jer su svjesni da ih u posljednjim kolima nose 'dobre vile', a mi im ovim putem možemo poručiti da ne bacaju lovu jer im ta tribina neće trebati za Ligu prvaka, a Europsku ligu mogu igrati i bez nje
Vidi originalni članak

Ne znam jeste li to znali, ali u Rijeci su planirali gradnju istočne tribine za Ligu prvaka, imali su projektnu dokumentaciju, ali su odustali od gradnje, ispalio je Romeo Jozak pa nastavio:

- Povukli su 'ručnu' jer su svjesni da ih u posljednjim kolima nose 'dobre vile', a mi im ovim putem možemo poručiti da ne bacaju lovu jer im ta tribina neće trebati za Ligu prvaka, a Europsku ligu mogu igrati i bez nje.

Dinamov sportski direktor medijima je predstavio novi ugovor Gospodina Derbija, Soudanija.

- Ovo je kao da Ronaldo s Realom produžuje ugovor, za nas točno to znači njegovo produženje ugovora. Potpisali smo 12 profesionalnih ugovora u mjesec i pol dana, a idući ćemo tjedan potpisati još neke. Ne može se baš pino klubova ni u svijetu pohvaliti s tim.

Alžirac je potpisao na tri godine.

- Soudani je dao puno toga Dinamu, naravno da smo sretni što će idući tri godine biti s nama.

Idi na 24sata

Komentari 84

  • Firefox_1 01.04.2017.

    Rijeka je u laganoj krizi, ali uz malo sreće prebrodit će oni to. Što se tiće Jozaka i Dinama, što na tu temu pametno napisati?

  • kele2 31.03.2017.

    Na kraju nece nista napravitv tipicno za hnl

  • ante_maja 31.03.2017.

    Ocito se je gazda pobrinuo da tako i bude,cim se ovaj bipsic tako javno krevelji

Komentiraj...
Vidi sve komentare