To je to što me zanima!

Rijeka je dobila i sad je na -4! Dinamu upitan naslov prvaka

Dva su razloga zašto je Dinamu upitan naslov iako ima bolji raspored od Rijeke. Prvi je igra Dinama. Ili ako baš hoćete, izostanak iste. Drugi je luda sezona u kojoj svatko dobiva svakoga. Pa i 'lokosi' Dinamo
Vidi originalni članak

Prema svemu sudeći, imat ćemo ludu završnicu sezone! 

Dinamo je izgubio od Lokomotive u Kranjčevićevoj ulici 3-1, a Rijeka je na Rujevici čestitala Armadi 31. rođendan pobijedivši Inter 5-1! 

RADONJIĆ REŽIRAO IZNENAĐENJE Proslava naslova je odgođena! Lokosi su opet šokirali Dinamo

Čini se da su riječi Matjaža Keka imale učinka na njegove igrače koji su letjeli terenom i tek sad mogu žaliti što su izgubili u prošlom kolu kod Lokomotive jer sad bi bili samo na bod Dinamu. Ovako su na minus četiri, dva kola prije kraja. 

Rezultati by SofaScore

Bit će zanimljivo

Ali ništa još nije gotovo. Dinamu u ta dva kola trebaju tri boda za matematičku potvrdu naslova, obzirom kako plavi igraju, nije nemoguće da se prvenstvo odluči u zadnjem kolu.

Dva su razloga zašto je Dinamu upitan naslov iako ima povoljniji raspored od Rijeke koja u zadnjem kolu dočekuje Hajduk. Prvi je igra Dinama, ili ako baš hoćete, izostanak iste.

Dinamo izgleda kao raštimani orkestar, dugo se netko nije s 'modrima' poigravao kao Lokomotiva u Kranjčevićevoj. Drugi razlog je što je ovo luda sezona.

Ne sjećamo se kad smo vidjeli toliko preokreta, kikseva...

Svatko svakoga može dobiti pa i Lokomotiva Dinamo. Dvaput. Što reći za sezonu u kojoj klub iz zagrebačkog kvarta dvaput podere Hajduka, jednom na Poljudu u utakmici u kojoj je gubio 2-0 pa doma razbije Rijeku, odigra 1-1 s Dinamom...

Dinamo sljedeće kolo gostuje kod Rudeša koji je hit sezone i sigurno neće lako prodati kožu iako je već osigurao ostanak. Rijeka u ide Cibaliji koja se grčevito bori za ostanak.

Ako Dinamo dobije Rudeš, osvojit će naslov. Ako ne, drama. 

U zadnjem kolu Dinamo doma dočekuje Inter, Rijeka doma igra protiv Hajduka.

A tu je sve moguće...

Raspored do kraja:

35. kolo:

  • Cibalia - Rijeka (13. svibnja)
  • Hajduk - Osijek (13. svibnja)
  • Rudeš - Dinamo (14. svibnja)

36. kolo (19. svibnja)

  • Dinamo - Inter
  • Rijeka - Hajduk

 


 

Idi na 24sata

Komentari 98

  • Rimen 09.05.2018.

    Čudna sezona,Rijeka druga...Bit ce bolje druge sezone..FF

  • 09.05.2018.

    Daj novinaru ne lupaj glulosti kakav naslov prvara....nemogće je da Dinamo izgubi obe tekme...nemoguće je .. .samo ljude napaljuješ bez veze

  • 09.05.2018.

    Držimo palčeve da se prvenstvo u zadnjem kolu odlučuje 😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare