To je to što me zanima!

Rijeka na lokose: Nitko nas ne pita možemo li, nego moramo

U Kupu te svaka greška može eliminirati, posebice kad je u pitanju jedna utakmica u kojoj nema favorita, rekao je Roman Bezjak uoči četvrtfinala Kupa protiv lokosa...
Vidi originalni članak

Rijeka u utorak od 17 sati u Kranjčevićevoj igra sa svojom "mušterijom" Lokomotivom najvažniju utakmicu ovog dijela sezone, četvrtfinale Hrvatskog nogometnog kupa. Kvarnerski bijeli, naime, pobijedili su zagrebačke plavo-bijele u zadnjih šest od sedam utakmica, pri čemu u istoj fazi lokose početkom godine u dvije utakmice, ukupno 8-1.

- To je jedna vrlo važna utakmica za nas, faza natjecanja gdje je samo jedna utakmica. Lokomotiva je u zadnjim utakmicama pokazala da se diže u formi - rekao je trener Rijeke Matjaž Kek i dodao:

- Pokušat ćemo nametnuti naš ritam i kroz kvalitetniju igru nego u Zaprešiću doći do realizacije. Nisam zadovoljan kako smo se vratili nakon reprezentativne pauze. U ovakvim utakmicama nitko ne pita možeš ili ne već jednostavno moraš.

Riječani, međutim, ne mogu biti potpuno mirni jer su u zadnje tri utakmice, uz minimalnu pobjedu protiv Istre 1961, dvaput remizirali u Osijeku i Zaprešiću.

- U Kupu te svaka greška može eliminirati, posebice kad je u pitanju jedna utakmica u kojoj nema favorita - rekao je Roman Bezjak, napadač Kekove momčadi.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • čarli367 08.12.2015.

    Ima li smisla opće igrati ligu u NHL-u kad se još uvjek u naprijed zna tko će biti prvak, i časno nas prestavljati u Europi po utakmici primati po 5 - 6 komada.

  • kakogod 08.12.2015.

    najsmješniji su mi riječani kad pričaju o mamiću i lokomotivi, a miško je desna ruka glavonji u izvršnom odboru. :)

  • kakogod 08.12.2015.

    bit će kako su se glavonja i miško dogovorili... jadranka i čedo su prenijeli poruku.

Komentiraj...
Vidi sve komentare