To je to što me zanima!

Šok za Bjelicu! Tomiću pobjeda u debiju, Murić sjajan s dva gola

Nogometaši Rijeke prošli su dalje u polufinale Kupa. Junak susreta bio je Robert Murić koji je zabio oba gola u 2-1 pobjedi. Jedini gol za Osijek postigao je Škorić, a Mierez je promašio penal
Vidi originalni članak

Debi iz snova za Gorana Tomića! Momčad je preuzeo od Simona Rožmana u ponedjeljak, odradio je s dečkima dva treninga i već uspio izbaciti Osijek i ući u polufinale Hrvatskog nogometnog kupa. Rijeka je na Gradskom vrtu pobijedila 2-1.

Povela je Rijeka u sedmoj minuti. Franko Andrijašević sve je pripremio za Roberta Murića, a ovaj tuče precizno u gornji lijevi kut i pogađa za 1-0. Već osam minuta kasnije na semaforu je 1-1. Nakon kornera je najviši bio Mile Škorić.

POGLEDAJTE VIDEO: Osijek predstavio treći dres

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U 35. mogao je Osijek povesti. Rukom je igrao Andrija Vukčević, dobio je i žuti karton, a Ramon Mierez traljavo je izveo penal i Ivan Nevistić mu je to skinuo bez većih problema. 

U drugom poluvremenu Nenad Bjelica je kod Osijeka uveo najjače adute. Ubacio je Igora Silvu, Petra Bočkaja, Adama Gyurcsa, Ivana Santinija, ali pomaka u igri nije bilo. U 71. minuti neporezno je rukom nakon kornera igrao Mario Jurčević, a sudac Mario Zebec je nakon VAR provjere dosudio penal za Rijeku, koji je u gol za konačnih 2-1 pretvorio Murić.

- Čestitke momčadi, to je njihova pobjeda. Danas su odigrali na vrhunskom nivou, pokazali su zajedništvo i nagradilo ih je rezultatom. Vjera, želja, energija, pozitiva, maksimalno smo se u cijelu priču svi unijeli. Nezgodno je bilo pripremati utakmicu, neke taktičke stvari smo promijenili, ali 'glava' je najbitnija. Sad Dinamo... Idemo utakmicu po utakmicu, želimo i tamo napraviti rezultat - kazao je presretni Tomić.

- Rijeka je dobra momčad, to su danas pokazali. Uvijek novi trener donese novu energiju. Bila je to drugačija Rijeka u odnosu na prethodno razdoblje. Nisu nas iznenadili, znali smo da će biti bolji, da će igrati u novom sustavu. Detalji su odlučili utakmicu, jedan ili dva promašaja. Tako je to u nogometu, zna biti nezgodno kad promašiš penal. Odmorit ćemo se do nedjelje za Goricu i pokušati doći do sva tri boda u prvenstvu - kazao je trener Osijeka Nenad Bjelica.

Idi na 24sata

Komentari 262

  • PredragKišurek 03.03.2021.

    Sad ce neki klub se voli i kad se gubi uredu ali 2 utakmice.VŽ-Rijeka katastrofa mislim da Osijek pada slava udarila u glavu.Vidjet cemo možda griješim ali ni 3 nece biti ok.Kako mi Hrvati znamo reci crna rupa se pojavila.

  • mihic1 03.03.2021.

    Nece Rijeci pomoci sreca protiv Dinama, Rijeka je limitirana ekipa koja igra toplo hladno....

  • indijanac21 03.03.2021.

    To više niko ne zna kad je penal a kad nije. Sudac može sudit kad hoće. Zašto nije suđen penal za Osijek,čista ruka bila.To nitko ne zna.

Komentiraj...
Vidi sve komentare