To je to što me zanima!

Rijeka je pronašla trenera: Igor Bišćan na klupi umjesto Keka...

Bišćan je praktički jednom nogom bio na klupi ciparskog Anorthosisa kad je stigao poziv iz Rijeke, a takav se posao ne odbija. Prošle godine osvojio je duplu krunu s Olimpijom, a sad će naslijediti Keka
Vidi originalni članak

Potraga za nasljednikom Matjaža Keka je završila.

U kuloarima oko Rujevice mogla su se čuti razna imena, od Deana Klafurića, Damira Burića, Igora Tudora, Samira Toplaka, Nikole Jurčevića pa čak i legendarnog golmana Italije Waltera Zenge. 

No u Rijeci su se odlučili za - Igora Bišćana (40)!

On bi, prema nekim informacijama, već danas trebao stići u Rijeku i završiti posao. Bišćan, koji je prošle sezone s ljubljanskom Olimpijom osvojio dvostruku krunu, trebao je preuzeti ciparski Anorthosis u kojem igraju trojica Hrvata, golman Ivan Vargić (31), koji je na posudbi iz Lazija, te bivši reprezentativci Gordon Schildenfeld (33) i Danijel Pranjić (36).

No poziv iz Rijeke se ne odbija. Ciparski klub na službenoj stranici objavio je kako se okreće novim trenerskim rješenjima i da Igor Bišćan više nije kandidat za trenera, iako je potpisana neka vrsta ugovora. Vjerojatno se radi i predugovoru koji je sad poništen i Igor je slobodan potpisati za Rijeku što bi uskoro trebalo biti potvrđeno iz kluba.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • Izabran 09.10.2018.

    Samo ako će imati skroz slobodu bez bilo kakvog savjetnika onda je Beli odličan izbor. Mlad je, a em je autoritet em dosta zna i brzo uči... I nevjerojatno težak karakter, pokupit će se istog trena ako samo i pomisli da mu netko radi iza leđa..

  • cimerrr 09.10.2018.

    Bišćan djeluje kao dobar izbor,ali sa ovim igračima teško da će tko čudo napraviti. Uz to nije lako doći u klub zamijeniti Matjaža Keka koji je vrhunski trener iznimno popularan među navijačima i velikim rezultatima iza sebe. Koliko je Bišćan dobar može se vidjeti tek na proljeće nakon zimskog prijelaznog roka kada dovede par igrača po svom ukusu. Ništa se ne može preko noći. Najbolji primjer odličnog rada u HNLu je uz spomenutog Keka,mladi Bjelica koji je podigao Dinamo u neslućene visine. Iznenadio je i najveće optimiste!

  • Fahri Musliu Junior 09.10.2018.

    Baš su našli pravog iskusnog trofejnog trenera koji je taman za Rijekine ambicije :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare