To je to što me zanima!

Zagreb u 120. minuti s igračem manje zabio i srušio Ždralove!

Nakon velike drame je nekadašnji prvoligaš Zagreb srušio Mladost u Ždralovima (1-0). U produžetcima su još prošli Lokomotiva i Šibenik, dok su u 90 minuta slavili Rudeš, Oriolik, Istra i Gorica
Vidi originalni članak

Šesnaestina finala Hrvatskog kupa je, kao i svake godine, ponudila nekoliko dramatičnih srazova prvoligaša i niželigaša! Tako je Lokomotiva nakon velike drame tek u produžetcima izbacila Gaj iz Mača (3-2), a Šibenik je na uvijek neugodnom terenu Croatije iz Zmijavaca zabio dva gola u produžetcima(0-2). 'Čupavo' je bilo i u Sv. Martinu na Muri gdje je odlični domaćim Polet kapitulirao tek pred sam kraj utakmice nakon što su primili dva gola u par minuta (0-2) protiv Istre 1961.

Dramatično je bilo i u Ždralovima gdje je domaća Mladost praktički kontrolirala produžetke, imala i igrača više u posljednjih 10 minuta, ali onda je na opće iznenađenje okupljenih lopta završila iza leđa golmana Ždralova za veliko slavlje nogometaša bivšeg prvoligaša Zagreba. Nešto je manje dramatično bilo u Orioliku gdje je domaćin, također s igračem više, slavio 1-0 protiv RNK Splita.

OSMINA FINALA KUPA Hajduk u goste bivšem prvaku! Dinamo u Rudeš, Rijeka i treću sezonu zaredom kod Varaždina?

Rudeš je na gostovanju kod Novigrada slavio sa 3-1, a jedna od najzanimljivijih utakmica bila je ona u Gorici. Raspucani su bili domaći i gosti te je već u 20. minuti rezultat bio 3-1 za goste kod Sesveta. Do poluvremena su zabili još i jedni i drugi te se na odmor otišlo sa 4-2 za Goricu. U nastavku je Geljić zabio iz penala za 4-3, imali su domaći pola sata za produžetke, promašili su zicer i na kraju ispali.

Riječani su pak u Vinkovcima kod Dilja bez problema slavili sa 6-0. Svoje je debitantske golove zabio Luka Menalo, a zabijali su još Turčin, Pavičić, Hodža i Ilinković. Još se dvije utakmice šesnaestine finala moraju odigrati, a to su one Varaždina i Cibalije koji igraju 10. listopada, a dan poslije će igrati Rudar Labin i Inter.

REZULTATI 1/16 FINALA KUPA

Dilj - Rijeka     0:6 
Gaj Mače - Lokomotiva    2:3  
Polet Sv.Martin - Istra 1961   0:2
Croatia - Šibenik      0:1
Oriolik - Split        1:0
GOŠK Dubrovnik - Zadar         -:-
Mladost Ždralovi - Zagreb     0:0
Sesvete - Gorica      3:4
Novigrad - Rudeš      1:3

Idi na 24sata

Komentari 32

  • 07.10.2020.

    Medara složio taktiku

  • Porto1x2 07.10.2020.

    Lokomotiva jos nema pobjedu ove sezone u regularnih 90 minuta, ove godine jebena borba za opstanak nakon što su Šika i ekipa pobrali lovu na izlaznim transferima

  • TdoT 07.10.2020.

    Bravo Zagreb !!

Komentiraj...
Vidi sve komentare