To je to što me zanima!

Rijeka uložila žalbu za Franka: Na TV snimci se jasno sve vidi

Andrijašević nije napravio ono što mu se stavlja na teret. Na televizijskoj snimci se vidi da se Andrijašević ne približava sucu tako da mu ništa nije ni dobacivao i zbog toga tražimo poništenje kazne, poručuju Riječani
Vidi originalni članak

Rijeka traži poništenje kazne Franku Andrijaševiću. Naime, uložili su žalbu na odluku disciplinskog suca HNS-a za Prvu HNL Saše Pavličića Bekića kojom se Andrijašević, kažnjava zabranom igranja na tri prvenstvene ili kup utakmice.

- Franko Andrijašević nije napravio ono što mu se stavlja na teret. Na televizijskoj snimci se vidi da se Andrijašević ne približava sucu tako da mu ništa nije ni dobacivao i zbog toga tražimo poništenje kazne - rekao je Robert Frank, glasnogovornik Rijeke.

Podsjetimo, Andrijašević je isključen u Koprivnici nakon utakmice zbog navodnog vrijeđanja suca Andreja Burila.

Idi na 24sata

Komentari 45

  • ibracadabra09 25.11.2016.

    Stvar je jasna...sudac ima slušalice i mikrofon i sve se snima..ako sudac govori istinu nalazi se na snimci ako laže kaznit ga.

  • Trošislav 25.11.2016.

    Da vidi se Franko ima tako nevinu facu niti mrava nebi zgazia,a kamoli izreka tako vulgarnu rijeć moj bože koliko eksperta odjednom da sve vide i sve znaju ma bavite se ljudi moji svojim poslima koje znate ako ih znate

  • TitoposljeTita 25.11.2016.

    Ma vidi vraga,jeli to netko kmeci...hahaha pa šta ste vi mislili. Dobro jutro Rijeko.

Komentiraj...
Vidi sve komentare