To je to što me zanima!

Murić penalom srušio 'lokose'

U jako aktivnoj utakmici prepunoj prilika i napadačke igre vidjeli smo samo jedan gol - i to iz penala. Zabio ga je Murić u 17. minuti, a on je jednom i pogodio gredu, kao i Kulenović
Vidi originalni članak

Rijeka je u 11. kolu hrvatskog prvenstva svladala Lokomotivu 1-0 na Rujevici.

U utakmicu su obje momčadi ušle dosta aktivno, a Rijeka je to kapitalizirala u 17. minuti kada je Pivarić nespretno igrao rukom te skrivio penal. Penal je pucao Murić, a iako je protivnički golman dobro pročitao stranu, ipak nije to mogao obraniti.

Grizla je Lokomotiva, grizla je i Rijeka, a Hendija je imao pune ruke posla s Kulenovićem i Murićem. Imao je par sjajnih obrana, a Murić je u drugom poluvremenu fantastičan solo prodor završio briljantnim udarcem s ruba šesnaesterca koji je završio u - gredi! 

Malo kasnije gredu je pogodio i Kulenović. S nekoliko metara pucao je na gol, a Hendija je taman malo uspio skrenuti loptu u sam okvir gola.

Naposljetku je ipak do kraja ostalo 1-0.

Lokomotiva je sad predzadnja sa sedam bodova, isto koliko i zadnji Varaždin, a Rijeka je četvrta te je preskočila Šibenik, ali ima manje odigranih utakmicu od svih - tek osam.

Idi na 24sata

Komentari 36

  • AnarhosindikaIist 08.11.2020.

    Monaco dobio Nicu u gostima... Dobro za Kovača.

  • Pepeljuga al muska 08.11.2020.

    Ću ću druga liga

  • 08.11.2020.

    imao sam ok mišljenje za mladog Kulenovića....trči trudi se,ali dečko je drvo......

Komentiraj...
Vidi sve komentare