Obavijesti

Sport

Komentari 36

Murić penalom srušio 'lokose'

Murić penalom srušio 'lokose'

U jako aktivnoj utakmici prepunoj prilika i napadačke igre vidjeli smo samo jedan gol - i to iz penala. Zabio ga je Murić u 17. minuti, a on je jednom i pogodio gredu, kao i Kulenović

Rijeka je u 11. kolu hrvatskog prvenstva svladala Lokomotivu 1-0 na Rujevici.

U utakmicu su obje momčadi ušle dosta aktivno, a Rijeka je to kapitalizirala u 17. minuti kada je Pivarić nespretno igrao rukom te skrivio penal. Penal je pucao Murić, a iako je protivnički golman dobro pročitao stranu, ipak nije to mogao obraniti.

Grizla je Lokomotiva, grizla je i Rijeka, a Hendija je imao pune ruke posla s Kulenovićem i Murićem. Imao je par sjajnih obrana, a Murić je u drugom poluvremenu fantastičan solo prodor završio briljantnim udarcem s ruba šesnaesterca koji je završio u - gredi! 

Malo kasnije gredu je pogodio i Kulenović. S nekoliko metara pucao je na gol, a Hendija je taman malo uspio skrenuti loptu u sam okvir gola.

Naposljetku je ipak do kraja ostalo 1-0.

Lokomotiva je sad predzadnja sa sedam bodova, isto koliko i zadnji Varaždin, a Rijeka je četvrta te je preskočila Šibenik, ali ima manje odigranih utakmicu od svih - tek osam.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
HNL 17.05 , Stadion Rujevica, Rijeka
Rijeka
Murić 17'
1 : 0
Lokomotiva
Sortiranje događaja
90'

Igrat će se tri minute nadoknade!

84'

Kulenović! Trčao je sad prema dodavanju koje mu je poslano prema naprijed, stigao je do lopte i onda opalio s nekih 12-ak metara, no to je bilo dosta loše...

77'

Jao, što je ovo bilo! Lopta je stigla do Kulenovića na nekoliko metara od gola, on je opalio po njemu, ali Hendija je rukom skrenuo tu loptu u - gredu!

75'

Imala je sad Rijeka solidnu priliku, ali Kulenović je na rubu šesnaesterca poslao loše dodavanje petom koje je završilo u nogama protivnika.

71'

Izvukao je Rožman Murića, ušao je sad Yateke.

Komentari 36