To je to što me zanima!

Rijekina obrana u problemima, Raspopoviću 'otišli' ligamenti!

Uz ozlijeđenog Raspopovića Bišćan preksutra ne može računati ni na 'kartonirane' Čolaka i Punčeca, a pod velikim upitnikom su i ozlijeđeni Pavelic i Gorgon. Rijeka dovodi veznjake i ofenzivce, a 'frka' je - u obrani
Vidi originalni članak

Rijeka u proljetni dio sezone nije startala prema očekivanjima. U zaostaloj utakmici zadnje jesenskog kola, odigranoj prekjučer u Koprivnici, kod Slavena Belupa se remiziralo 1:1. Bez Gorgona, bez Hebera i bez Pavelica. Nakon 35 minuta ozlijedio se desni 'bek' Momčilo Raspopović. I to: ozbiljno!

Crnogorcu su 'otišli' stražnji ligamenti koljena i za njega je sezona završena. Rijeka u obrani ima 'frku' jer i drugi desni branič Mario Pavelic je ozlijeđen, Velkovski još lovi formu nakon dugotrajnog izostanka, a Punčec je u Koprivnici zaradio treći žuti karton.

I za Goricu 'alarm'

U nedjelju (17:30) na Rujevicu stiže odlična Gorica.

- Čeka nas zahtjevna utakmica i protivnik koji je bio ugodno iznenađenje prvog dijela prvenstva i to zasluženo. Gorica je jako puno dobrih utakmica odigrala u gostima protiv ekipa sličnih nama. Odgovara im situacija u kojima mogu čekati svoju priliku i ugrožavati protivnika iz kontri nakon oduzetih lopti - govorio je danas šef Rijekine struke, Igor Bišćan.

Opet 'kemijanje'

Uz ozlijeđenog Raspopovića Bišćan preksutra ne može računati ni na 'kartonirane' Čolaka i Punčeca, a pod velikim upitnikom su i ozlijeđeni Pavelic i Gorgon.

- I ovaj put su nužne promjene, nekim igračima morat ću promijeniti pozicije zbog kartona i ozljeda - rekao je Bišćan koji je prije dva dana u Koprivnici Daria Čanađiju, inače defanzivnog veznjaka, koristio na polušpici.

Rijekino prolježe definitivno je počelo kompliciranije nego što je itko mogao pretpostavljati!

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 18

  • tejmatebra 01.02.2019.

    raspopovich se - raspo

  • Mladen_Podnar 01.02.2019.

    U Srbiju i Crnu Goru po igrače kao i obično!

  • 01.02.2019.

    Rijeka je uvijek izuzetno dobra i jaka ekipa i imaju super trenera. Sigurno ce on pronaci neko rjesenje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare