To je to što me zanima!

Riješene su sve dvojbe: Nenad Bjelica ostaje trener Dinama

SASTANAK Slijedi nam utakmica s Goricom, a nakon toga ćemo sjesti i spremati iduću sezonu, iako je teško nešto pripremati kad imate 5-6 igrača koji su spremni za transfer, kaže Nenad Bjelica...
Vidi originalni članak

Tema ostanka ili odlaska Nenada Bjelice je deplasirana. Ima ugovor s Dinamom koji traje i sljedeću sezonu, a namjera kluba je da ostane i puno dulje. Iduće sezone imat će još jaču i iskusniju momčad na raspolaganju, kažu u klubu.

Tako je i službeno riješena dvojba o odlasku trenera koji je Dinamo ucrtao na nogometnu kartu Europe. Nenad Bjelica ove je sezone stvorio kvalitetan i moćan Dinamo, a mnogi su strahovali kako bi, u potrazi za izazovima, na ljeto mogao “dići sidro” i potražiti atraktivniju destinaciju.

Trener Dinama je poliglot, uz hrvatski aktivno se služi njemačkim, engleskim, talijanskim, španjolskim i poljskim, a ponešto razumije i francuski. U Dinamu mu, kao nagradu za ostanak, pripremaju bolji ugovor. 

- Slijedi nam utakmica s Goricom, a nakon toga ćemo sjesti i spremati iduću sezonu, iako je teško nešto pripremati kad imate 5-6 igrača koji su spremni za transfer - kazao je Bjelica.

Idi na 24sata

Komentari 40

  • the bač 17.03.2019.

    Najgore je za trenera kad mu prodas pola ekipe.Olmo, Šunjic, Gojak i recimo Livakovic ce vjerojatno otici vec na ljeto ako ne i jos poneko. Ali dobro Bjelica je meštar za pronaci pojacanja kao sto je dokazao i u Dinamu pa ce tako opet uzeti nekog jeftinog a dobrog igraca! Bravo Bjelica, bravo Dinamo, samo u tom smjeru dalje!

  • 17.03.2019.

    Gospon čovijek i veliki znalac,

  • Korisničkoimevecpostoji 17.03.2019.

    Ajmo sad neka Bandić da zemljište i da Dinamo pravi svoj stadion. ..

Komentiraj...
Vidi sve komentare