To je to što me zanima!

Rimac: Nosi nas fenomenalna 'kemija', divim se tim dečkima

Imamo tu fenomenalnu "kemiju" i najviše mi je drago zbog tih dečkiju. Finale? Neće nam biti lako, ali idemo se boriti, rekao je Slaven Rimac nakon pobjede u Beogradu
Vidi originalni članak

Sad kad pogledate igrače kako se vesele. To je nama trenerima najveća nagrada. Od početka smo radili ozbiljno, vjerujemo tim momcima i oni nam to vraćaju, rekao je trener Cibone, Slaven Rimac, nakon senzacionalne pobjede u Beogradu. 

Cibona je slavila protiv Zvezde 75-70 u polufinalu regionalne ABA lige i automatski izborila Euroligu sljedeće sezone! Nakon velike pobjede igrači Cibone emotivno su proživjeli tih nekoliko minuta. Odmah potom potrčali su u svlačionicu gdje se slavlje vjerojatno nastavilo.

- Zvezda je bolja od nas, ali znali smo da će biti nervozna. Mi smo svoju šansu iskoristili, a to je bio taj pritisak i njihovih 15-1 u tricama u prvom poluvremenu - rekao je Rimac nakon utakmice.

Cibona je bila fenomenalna, kažnjavala je sve pogreške Crvene zvezde i na kraju zasluženo prošla u finale. Pred kraj utakmice zaredalo se nekoliko pogrešaka zagrebačke momčadi, ali nije to koštalo "vukove".

- Znali smo da ćemo pasti u igri, ali spasili smo se. Dario je u prvom poluvremenu igrao fenomenalno, Blassingame također. Divim se tim dečkima, otkud im toliko snage... Na kraju par pogrešaka, ali to je normalno - kaže Rimac i dodaje:

- Imamo tu fenomenalnu "kemiju" i najviše mi je drago zbog tih dečkiju. Finale? Neće nam biti lako, treba se pripremiti, ali idemo se boriti i vidjeti koliko možemo. Bilo bi lijepo vidjeti Cibonu i Cedevitu u finalu, ali ako ne, bit ćemo pravi i protiv Partizana.

Rozić: Treba imati karakter da biste dobili u Beogradu

Ova sezona je bila turbulentna, ali evo nas u finalu. Pokazali smo da smo momčad s karakterom. Dobiti Zvezdu u Beogradu... Finale? Ne znam tko nas čeka, ali imamo par dana da se odmorimo i konačno osvojimo regionalnu ligu, rekao je Marin Rozić.

Idi na 24sata

Komentari 47

  • DajmirBitu 25.04.2014.

    bravo decki!!! ponos hrvatske!!!! I sam nek se proba naci kakav majstor, pa da za iducu sezonu mjenja igrace ili nedaj bog dovede "strucnjaka" za trenera... Nema tih rjeci kojima moramo zahvaliti deckima sto nam uljpsavaju zivot... HVALA!

  • zera 25.04.2014.

    Žao mi je šta nisam gledao utakmicu. Nša košarka se ne prati na HTV-u i to je žalosno niko više ne priča o košarci ma puno ljudi nije ni znalo da se igra polufinala a sve zbog MAX-tv televizije koju velika većina nema a i oni koji je imaju uglavnom imaju osnovni paket tako da je Hrvatski sport pogotovo ovi naš najpopularniji nogomet i košarka pao ne u drugi već u treći plan i ove mlađe generacije sve manje i manje prate sport i za par godina ne da nećemo imati navijače već nećemo imati ni igrače i zato bi bilo dobro da se sve to vrati na HTV i da se sport promovira a ne da sve to u čemu smo nnekad guštali i danima pričali o utakmici koja se treba igrati skrivamo po MAX -tv televiziji i to zbog nečijeg profita i bogaćenja.Moje je mišljenje da ovako uprpaštavamo Hrvatski sport. Sportu triba promocija a ne ga skrivati.

  • Fenix 25.04.2014.

    " drago mi je zbog tih deckiju"

Komentiraj...
Vidi sve komentare