To je to što me zanima!

Rivera: Ovo je ostvarenje sna; Wilbek: Najgore iskustvo ikad

Ovo je nevjerojatno, ostvarenje sna. Holivudski film ne bi mogao imati ljepši kraj. Ja sam presretan, još ne mogu vjerovati, rekao je izbornik Španjolske Valero Rivera
Vidi originalni članak

Valero Rivera jedan je od najupješnijih trenera u povijesti rukometa, a u nedjelju je završio još jednu misiju. Odveo je Španjolsku na svjetski tron.

- Ovo je nevjerojatno, ostvarenje sna. Holivudski film ne bi mogao imati ljepši kraj. Ja sam presretan, još ne mogu vjerovati - rekao je Rivera, te dodao:

- Želim zahvaliti igračima koji su naporno radili četiri godine kako bi ovaj san postao stvarnost.

- Posebno sam sretan što smo naslov osvojili u Barceloni. Tu mi živi obitelj i ovo je za mene najvažniji dan u životu - zaključio je Rivera.

Danski izbornik Ulrik Wilbek vjerojatno je doživio najteži poraz u karijeri.

- To mi je apsolutno najgore rukometno iskustvo ikad. Bilo je strašno. Stajali smo i nadali se da će što prije biti gotovo. Nismo se uopće borili. Istina neki su bili toliko umorni da nisu mogli igrati - rekao je Wilbek.

- Za ovo nemam objašnjenje, sve je pošlo po zlu. Radili smo puno glupih pogrešaka u napadu, u obrani im se nismo mogli fizički oduprijeti - rekao je danski izbornik te zaključio:

- Iako smo bili katastrofalni u finalu, pobjedama do onda zaslužili smo srebro. Pobijedili smo osam utakmica, ali na kraju je sve završilo na jako neugodan način.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • supersport92 28.01.2013.

    Pa prije prvenstva se znalo da ce Spanjolci osvojiti , ne znam samo zas se neki cude

  • dubi1953 28.01.2013.

    Mora se priznati zasluženo su prvi. Bolje su rasporedili snage, ni u jednoj utakmici se nisu fizički i emocijalno ispraznili.

  • WOMANIZER 28.01.2013.

    česitam španjolcima, a osječaj da pobjediš u sojoj zemlji je sigurno nevjerojatan! :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare