To je to što me zanima!

Robert Kovač ipak ostaje: Igrat ću dok god će trebati

Iskusni reprezentativni branič odlučio je nastaviti igrati za Hrvatsku, što je rekao i izborniku Slavenu Biliću u izravnom telefonskom razgovoru
Vidi originalni članak

Ne znam koliko dugo ću još ostati u reprezentaciji, teško je to reći u ovom trenutku. Sve će ovisiti o tome koliko ću igrati u klubu, koliko dugo ću uopće igrati nogomet. Ostajem, igrat ću u kvalifikacijama i davati sve od sebe dok god bude potrebno, rekao je Robert Kovač u razgovoru za dnevne novine.
Mlađi brat Kovač posljednjih nekoliko dana provodi u Zagrebu, gdje odmara prije nego što se priključi suigračima na pripremama Borussije iz Dortmunda. Našao je vremena i telefonski razgovarao s izbornikom hrvatske reprezentacije.
- Hijerarhija se mora poštovati i zato sam svoju odluku prvo priopćio izborniku. Razgovarao sam s Bilićem i rekao mu što mislim o svom angažmanu u reprezentaciji - rekao je Robert u istom razgovoru.
Dakle, reprezentacija u novi kvalifikacijski ciklus kreće u istom sastavu u kojem je bila i na Europskom prvenstvu. Upitan je još jedino Dario Šimić, koji je prije koji dan rekao da ne želi sjediti na klupi i time zauzimati mjesto nekome mlađem igraču, kojem bi to bilo korisnije. No čak i da hrvatski rekorder po broju nastupa odluči ostati, promjene bi se mogle dogoditi. Ivica Križanac je u ozbiljnim kombinacijama, Dario Cvitanić želi igrati za Hrvatsku...
A sve kreće od braće Kovač. Iako imaju 34 (Robert), odnosno 36 godina (Niko), Biliću su i dalje važni. Izbornik je puno puta naglasio da ih treba, na što su braća reagirala - pristankom.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • sanba 08.07.2008.

    Bravo Robert. Pokazao si svima kako se dusom i tilom bori za hrvatsku. I brat Niko također :) Naravno i skoro cila reprezentacija.

  • kremic 08.07.2008.

    hvala robertu i njegovom bratu niki takodjer!

  • apocalypsa 07.07.2008.

    Svaka mu čast,to je igrač sa srcem!:) Robert i Niko-legende...

Komentiraj...
Vidi sve komentare