To je to što me zanima!

Robert Prosinečki anđeo čuvar ambicija Hrvatske za Euro '16.

VAŽNA POMOĆ Remi izabranika Roberta Prosinečkog u Norveškoj ostavit će Hrvatsku u igri za Europsko prvenstvo u Francuskoj 2016. budemo li kažnjeni...
Vidi originalni članak

Da Hrvatska u kvalifikacijama za Euro 2016. ovisi samo o sebi, a ne i o huliganima, pomoć Roberta Prosinečkog uopće nam ne bi trebala. Ovako, remi njegova Azerbajdžana u Norveškoj, ublažit će rigoroznu kaznu Uefe.

Ako Hrvatskoj budu oduzeta tri boda, “kockasti”, zahvaljujući Prosinečkom, neće mnogo pasti na ljestvici. Bit će na drugom mjestu s bodom manje od Italije i bodom više baš od Norveške.

- Čestitam svojim igračima, odigrali su jako dobro protiv Norveške. Znao sam da će biti teško jer Norvežani imaju izvrsnu momčad, no uspjeli smo im parirati. U pojedinim trenucima smo i držali igru u svojim nogama - istaknuo je Prosinečki, kojemu je bilo iznimno važno da u petak ne izgubi u Oslu.

- Bio je to povijesni dan za Azerbajdžan, u Bakuu su otvorene prve Europske igre. Osvojili smo bod, a to je realan rezultat, za nas odličan - rekao je Robi.

U idućoj kvalifikacijskoj utakmici, pak, Hrvatskoj može mnogo odmoći. U Baku 3. rujna stiže Hrvatska. A ovisno o Uefinoj kazni “kockastima” će vjerojatno trebati sva tri boda.

- Hrvatska pobjeda protiv Azerbajdžana 6-0 u listopadu nije prava slika. Ne kažem da ćemo sada pobijediti, ali kod kuće ćemo svakog namučiti - kaže Robi.

Idi na 24sata

Komentari 92

  • sena2 15.06.2015.

    Hahahaha!Nego dragi fanovi ciji je na kraju duži??

  • sena2 15.06.2015.

    Bitno je da se piše o Messiju i Ronaldu sve ostalo je nebitno!Jer to je hrana za fanove!

  • sena2 15.06.2015.

    Nije Messi doveo do finala nego cijela ekipa sa najboljim igračem Di Marijom a ne Messijem..Što ga stalno gurate na tron ako nije tako!Nek se ugleda na Ibru koji igra dobro i u klubu i za Švedsku!A kakve slabije suigrače ima u Švedskoj od Argentine!

Komentiraj...
Vidi sve komentare