To je to što me zanima!

Robert Prosinečki dogovorio prijateljski susret protiv Srbije

Srbima će ovaj susret poslužiti kao priprema za ključnu utakmicu protiv Danske u Kopenhagenu, koja će dati odgovor ostaje li Srbija u igri za plasman na EP 2016.
Vidi originalni članak

Robert Prosinečki kao izbornik Azerbajdžana 12. lipnja igra protiv Norveške, a kao pripremu za taj susret nekadašnji hrvatski reprezentativac dogovorio je prijateljsku utakmicu protiv Srbije koja će se održati 7. lipnja u Austriji. 

Srbima će ovaj susret poslužiti kao priprema za ključnu utakmicu protiv Danske u Kopenhagenu, koja će dati odgovor ostaje li Srbija u igri za plasman ili će sve nade o nastupu na Europskom prvenstvu 2016. u Francuskoj završiti već na toj utakmici u Skandinaviji. 

Azerbajdžan se nalazi u skupini H gdje je i naša reprezentacija te je nakon pet odigranih kola pretposljednji, peti, sa samo tri osvojena boda. Hrvatska vodi u skupini s 13 bodova, a 12. će lipnja na praznom Poljudu odigrati utakmicu protiv drugoplasirane Italije koja ima 11 bodova. Prije toga, 7. lipnja izabranici Nike Kovača odigrat će prijateljsku utakmicu protiv Gibraltara u Varaždinu, a u sljedećem nastupu (3. rujna) Hrvatska gostuje upravo kod Azerbajdžana. 

Idi na 24sata

Komentari 16

  • samo pošteno_1 08.05.2015.

    Tezak ispit za srbiju, i minimalan poraz bi bio uspjeh za njih.

  • El Tractor 08.05.2015.

    Srbija se nada nekoga pobijediti, da nebi bilo obratno.

  • zloćo 08.05.2015.

    Obično se za pripremne utakmice biraju malo slabiji protivnici . Čudi me da su srbi izabrali jačeg od sebe .

Komentiraj...
Vidi sve komentare