To je to što me zanima!

Robert Prosinečki u bolnici zbog slabosti i vrtoglavice!

Bivšem nogometašu pozlilo je na odmoru na Krku i odmah je otišao na hitnu pomoć. Po povratku u Zagreb otišao je na pretrage u KBC Rebro
Vidi originalni članak

Ukrajina je prošla, došlo je vrijeme odmora, i Robert Prosinečki (40) otišao je uživati na Krk, svoje uobičajno ljetno odredište. No prije nekoliko dana Žuti se pošteno uplašio. U jednom trenutku mu je pozlilo, problijedio je i osjetio vrtoglavicu. Obitelj je odmah pozvala Hitnu pomoć, a Prosinečki u razgovoru za Večernji list rekao kako mu nije bilo nimalo svejedno.
- Stvarno sam se uplašio u tom trenutku, jednostavno se nisam dobro osjećao - ispričao je Žuti. Na Krku su mu ukazali prvu pomoć, a već sljedećega dana vratio se u Zagreb. Odmah je otišao u KBC Rebro, kako bi liječnici napravili detaljne pretrage.
- Nisu sve pretrage završene, ali zasad su nalazi dobri i to me smirilo - rekao je Prosinečki za Večernji. Kaže kako nikada nije imao sličnih problema.
- Moram se odmarati i mirovati. Čekam da vidim što će pokazati nalazi nakon što obavim sve pretrage - kaže član stručnog stožera reprezentacije. Liječnici su mu rekli kako postoji mogućnost da je do slabosti došlo uslijed stresa. Do kolovoza i okršaja s Bjelorusijom ima vremena da se opusti i dobro odmori.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • mkirilenko 19.06.2009.

    legenda, kralj, doktor nogometa

  • lexi 19.06.2009.

    baci duhan robi,želim ti brz oporavak

  • panchito 19.06.2009.

    Robi Kraljuuuuuuu :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare