To je to što me zanima!

Robert Rubčić: Sada sam novi izbornik Bangladeša!

Bivši trener Rijeke početkom rujna preuzeo je Bangladeš koji mnogo ulaže u nogomet. Očekuju plasman na OI 2012. pa čak i SP u Brazilu 2014.
Vidi originalni članak

Čim sam došao, pitali su me što je sa Šukerom i Bobanom. Za njih ovdje svi znaju, kaže Robert Rubčić, novi izbornik Bangladeša. Obitelj mu isprva nije vjerovala da zaista ide na put dug više od 7000 kilometara.
- Ta azijska zemlja počela je puno ulagati u nogomet i momčad te uopće nije tako loša - kaže Robert. Kontakt s tamošnjim savezom uspostavio je u lipnju.
- Nabavili su moj životopis, nazvali me i brzo smo se dogovorili. Već sam 15 dana ovdje, ali još se nisam prilagodio. Sve je potpuno drukčije - rekao je bivši Rijekin trener i nastavio:
- Nema niti jednoga kvadrata grada koji nije iskorišten. Ljudi žive jedni na drugima, nigdje osim u centru nema asfalta, a grad je ‘živ’ 24 sata.
Dočekali su ga kao kralja, ništa mu ne nedostaje u prijestolnici Dhaki.
- Živi se strašno loše. Siromaštvo se vidi na svakom koraku, ali ne smijem se žaliti. Ponudili su mi nekoliko apartmana, svi su golemi. Živim u stanu od 200 ‘kvadrata’. A ni ugovor nije loš - kaže Rubčić (47).
Najviše ga je fascinirao promet, u kojemu se nikako ne snalazi.
- Bože dragi, kakav je to kaos...automobili, bicikli, rikše, svi su na cesti. Maloprije mi je trebalo dva i pol sata da prijeđem 20 kilometara. Još se navikavam i na hranu, pa jedem samo rižu, ribu i piletinu.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • ieleja 19.09.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

  • Pro-bet-analiza 19.09.2010.

    prolaznost listića 11/13, free listića 2/2, parova 29/31! Uloženo 8500 kn > profit 7330 kn u samo 11 kladiteljskih dana, odnosno 13 listića! Svrati i budi dio naše tima. Analize, parovi, preporuke uloga! Bez toga ništa! Vikend prošao u zelenilu! Pozdrav ;) pro-bet-analiza.bloger.hr

  • user_50505 19.09.2010.

    banglades hahahhahhahahahhaa, mislia san da je to imaginarno ime ka sprdancija za neku losu i nerazvijenu zemlju... nisan mislija da stvarno postoji

Komentiraj...
Vidi sve komentare