To je to što me zanima!

Roberto Carlos i Ronaldo u Corinthiansu opet zajedno

Ova momčad se izgrađuje u prvake, a drago mi je i što ću igrati u istoj momčadi s Ronaldom, rekao je 36-godišnji Roberto Carlos. Kući ide na zimu
Vidi originalni članak

Nekadašnji igrač Real Madrida i brazilske reprezentacije Roberto Carlos karijeru će nastaviti, kao suigrač bivšeg reprezentativnog suigrača Ronalda, u Corinthiansu. Carlos je potvrdio da je potpisao dvogodišnju suradnju s brazilskim klubom kojem će se priključiti odmah po isteku ugovora s turskim Fenerbahçeom, odnosno 20. prosinca ove godine. Nakon 15 godina Roberto Carlos (36) će vraća igrati u domovinu.
- Nestrpljiv sam. Jedva čekam doći u Corinthians, obući njihov dres, osjetiti potporu navijača i uz Ronalda ispisati povijest - izjavio je Carlos koji je najbolje dane karijere proveo igrajući za Real Madrid (1996.-2007.) u kojem je i Ronaldo proveo nešto više od četiri godine. Branič koji se Realu priključio iz Intera trenutačno odrađuje treću sezonu u Turskoj.
- Corinthians je klub koji ulaže, žele osvojiti Copu Libertadores sljedeće godine, izgrađuju se u prvake. Mene veseli što ću igrati u istoj momčadi s Ronaldom - dodao je Roberto Carlos.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • dotur 02.12.2009.

    Ronaldo je najbolji napadač ikad, ali na ovoj fotki stvarno izgleda ka prasić. PS - Bolji je sigurno od Pelea. Pogledajte malo stare snimke, one obrane su igrale kao kad na PES-u staviš amater-mode.

  • JAX 02.12.2009.

    bilo bi ljepo ali to nije moguce jer roberto carlos je navijac palmeirasa koji je ljuti rival coirnthiansu stoga nema neke logike da se to ostvari

  • -ON- 02.12.2009.

    messi10.......slazem se stebom i ja sam vidio njegove komentare sta je pisao

Komentiraj...
Vidi sve komentare