To je to što me zanima!

Robi dobio UEFA 'A' licencu i napokon može voditi Zvezdu

Čelnici Zvezde u Zagreb su u HNS došli tražiti potvrdu da Robi posjeduje UEFA 'A' trenersku licencu s kojom će u Beogradu upisati Trenersku školu FSS-a...
Vidi originalni članak

Novi trener Crvene zvezde Robert Prosinečki dobio dozvolu za vodstvo kluba i prije početka proljetnog dijela Jelen Superlige. Iako se do nedavno činilo kako svi poslovi neće biti završeni u roku, Robi je sada na sigurnom putu dobivanja PRO licence. U tome mu je pomogao HNS. Čelnici Zvezde doputovali su u Zagreb kako bi HNS izdao uvjerenje da Prosinečki posjeduje UEFA "A" trenersku licencu, a na osnovi nje u Srbiji će mu izdati dozvolu za vođenje kluba, naravno uz uvjet da pohađa školu za PRO trenersku licencu. 

Prosinečki se još jedino mora prijaviti da sluša predavanja na Trenerskoj školi FSS-a. Nakon završetka tečaja Robi će i službeno dobiti potrebnu licencu.

- Sve tri strane, UEFA, FSS i HNS, složile su se da je važno da Prosinečki dobije licencu što prije - kazao je savjetnik predsjednika Crvene zvezde Vladana Lukića, Miodrag Antonijević za srpski Mondo.

Poslovni direktor Zvezde Đorđe Stefanović i savjetnik predsjednika kluba Miodrag Antonijević u Zagrebu su se sastali s predsjednikom HNS-a Vlatkom Markovićem i glavnim tajnikom Zorislavom Srebrićem, te su naglasili da su oboje bili ljubazni, a čak se i Slaven Bilić raspitivao kako je Prosinečki i hoće li u Beogradu moći raditi bez poteškoća. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • njonjo 24.02.2011.

    Ako reporteri 24 sata nisu obavjesteni , da im ponovimo PREDSJEDNIK HNS nije Markovic, nego Stimac , hvala.

  • ovrebo 24.02.2011.

    dragi novinari, više nam je dosta prosinečkog i crvene zvezde, pa imamo i mi klubove koje pratimo. Ako imate bar malo poštovanja prema nama pravim hrvatima, više nećete pisat o tome.

  • nogometas05 23.02.2011.

    preko koje stele ili bolje receno koje valute je ovo dobio?

Komentiraj...
Vidi sve komentare