To je to što me zanima!

Robinho bi se rado vratio u brazilsku nogometnu ligu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Ne žalim zbog dolaska u Manchester City, izjavio je prije nekoliko mjeseci Robinho. No čini se da je brazilski nogometaš promijenio mišljenje...
Vidi originalni članak

Razgovarao sam s Robinhom sat i pol. Raspitivao se kakve su mogućnosti za njegov povratak u naš klub. To ga je zanimalo jer je nezadovoljan u Manchester Cityju. Međutim, mi se vrlo teško možemo natjecati s europskim klubovima u financijskoj utakmici, otkrio je predsjednik Santosa Marcelo Teixeira.
Robinho je u Manchester City stigao u rujnu prošle godine iz madridskog Reala. Njegove su predstave varirale od odličnih do vrlo loših, pogotovo na gostujućim travnjacima. Zabio je u Premiershipu 14 golova, a tijekom zimske stanke je punio novinske stupce zbog napuštanja trening-kampa momčadi na Tenerifima, zbog čega je zaradio i klupsku kaznu.
- Ne žalim zbog dolaska u ovaj klub. Ovo je tek moja prva godina, vjerujem da ću iz sezone u sezonu pružati sve bolje partije. Planiram ostati u Cityju na duže vrijeme – govorio je tada Robinho.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • buffon_boy 30.05.2009.

    NEKI SANJAJU DA IGRAJU U MAN.CITY-u A OVAJ GLUPAN SE OVAKO PROSIPA...OJ BOŽE BUDALA...

  • YodaZoda1 30.05.2009.

    Ko ti kirv luzeru sta si otiso u Man City. Mogao si lijepo doci u Chelsea i igrati Ligu prvaka oi osvojiti ju sa njima. A bio bi i jedan od najboljih igraca sigurno. Ovako, pored luzera se ti ne mozes pokazati. Ko ti kriv jadnice, pati...........

Komentiraj...
Vidi sve komentare