To je to što me zanima!

Robinho iz Reala u Chelsea za čak 60 milijuna eura?

Igranje za Luiza Felipea Scolarija za mene bi bilo ostvarenje sna. On je jedan od najboljih svjetskih trenera, rekao je Robinho i potaknuo nagađanja
Vidi originalni članak

Brazilac Robinho, kojeg se ovih dana najčešće spominje kao dio transfera koji bi Cristiana Ronalda uputio u Real Madrid, a on njega u Manchester United, mogao bi, ipak, osvanuti u Chelseaju.
Prema navodima Guardiana, londonski klub ponudio je Real Madridu 60 milijuna eura, što je daleko najveća ponuda koju je “kraljevski klub” zaprimio za svog 24-godišnjega graditelja igre.
- Igranje za Luiza Felipea Scolarija za mene bi bilo ostvarenje sna. On je jedan od najboljih svjetskih trenera i ja sam uvijek biranim riječima govorio o njemu. Drago mi je da i on ima visoko mišljenje o meni. Još prije pet godina, kad sam Europi bio potpuno nepoznat, zvao me je da zaigram u jednoj humanitarnoj utakmici. To mi je bilo dovoljno da shvatim o kakvom je čovjeku riječ - otvorio je dušu Robinho, koji još prije nekoliko dana govorio kako želi ostati u madridskom klubu.
Inače, Brazilac je u Real Madrid stigao 2005. godine iz Santosa, a od tada je za madridsku momčad sakupio više od 130 nastupa. Ove sezone postigao je 11 golova u 32 nastupa u Primeri, a njegova je momčad došla do drugog uzastopnog naslova španjolskog nogometnog prvaka.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • YodaZoda1 15.07.2008.

    Hmmm. Ne znam, ali ja bi volio da igraju u finalu Chelsea i Real. Ako je Liverpool mogo bit skoro dva puta za redom u finalu (a slabiji su od Chelsea), onda Chelsea može bit dvaput zaredom. Ipak su jači od Liverpoola.

  • Barney 15.07.2008.

    Robinho je odlican igrac ali to nije dovoljno da Chelsea osvoji LP. Prvenstvo mogu osvojiti jer ima puno utakmica i bodova ali LP nece. Imali su sad sansu protiv Man Utd-a pa nisu uspjeli a bili su blizu i pitanje je kada ce opet u finale. A imam osjecaj da bi ove godine Real mogao do kraja jer ne vjerujem da ce opet Englezi igrati finale a kod Talijana nema Milana a u Inter i Juventus ne vjerujem previse a kod Spanjolaca mi se cini da Barcelona nece tako brzo igrati na najvisoj razini jer se je previse promjena desilo u klubu da bi odmah bili prvaci. Prvo trebaju posloziti momcad a za to treba vremena. Osobno cak mislim da nemaju dosta iskusnog trenera da ih vodi do trofeja, tako da mi se za sada Real cini puno bolje poslozen pa ga stoga i smatram najvecim favoritom za prvaka europe. Ne znam kakav ce biti Bayern ali ne bi Njemacke klubove stavio ispred Spanjolskih.

  • YodaZoda1 15.07.2008.

    Tako je!! Ako dođe Robinho u Chelsea, Chelsea osvaja i Premiership i LP. Chelseau fali točno takav igrač kakav je Robinho.

Komentiraj...
Vidi sve komentare