To je to što me zanima!

Robredo prejak za Dodiga na zemlji, dao mu šest gemova

Lakše od očekivanog Španjolac Robredo pobijedio je Dodiga u meču 1. kola turnira Masters 1000 kategorije u Monte Carlu. Bilo je 6-4, 6-2 za 29. tenisača svijeta...
Vidi originalni članak

Da se na zemlji osjeća daleko ugodnije od 26-godišnjeg Međugorca, 57. tenisača ATP-ove ljestvice, Robredo je dokazao za sat i nepunih 17 minuta, koliko je trajala borba. Uzvratio je Hrvatu za lanjski poraz u Stockholmu, u njihovu jedinome dosadašnjem meču.

Dodig je tek nešto bolje krenuo u meč. Došao je do dvije break-lopte u drugom gemu prvog seta, pri prvom Španjolčevu servis-gemu, nakon što je prethodno svoj servis dobio bez izgubljenog poena. Robredo je spasio 15-40 četirima uzastopnim poenima, ubrzo se zagrijao, oduzeo Hrvatu prednost servisa u petom gemu i sačuvao je do kraja.

Isti scenarij ponovio se u petom gemu drugog seta, opet pri rezultatu 2-2. Nakon što je izgubio servis, Dodig više nije uhvatio niti gema. Ostao je također hrvatski tenisač na one jedine dvije break-lopte s početka meča.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Marshall_M 12.04.2011.

    nikad od ovog Dodiga igrača. Iskreno mislim da je na ATP listi visočije nego sto je realno.

  • user_66879 11.04.2011.

    cuj lakse od ocekivanog, svako tko prati tenis zna sta je i ko tommy robredo i koliko je dobar na zemlji kao i svi španjolci

Komentiraj...
Vidi sve komentare