To je to što me zanima!

Senzacionalni Kolega šesti u Adelbodenu, Hirscher slavio!

Krenuo je Elias u drugu vožnju kao 21. skijaš, a fenomenalno je odvozio te se na postolju zadržao 20-ak minuta sve dok ga nije skinuo Ramon Zenhaeusern i to sa sekundom prednosti
Vidi originalni članak

Elias Kolega odvozio je fenomenalnu drugu vožnju te je sa šestim mjestom oborio svoj dosadašnji najbolji plasman! Kao i najbolji hrvatski plasman u slalomu od odlaska Ivice Kostelića u mirovinu!

Krenuo je Elias u drugu vožnju kao 21. skijaš, a fenomenalno je odvozio te se na postolju zadržao 20-ak minuta. Redali su se skijaši jedan za drugim, neki su ispadali, a ostali su jednostavno bili prespori, sve dok 22-godišnjeg Hrvata nije skinuo Ramon Zenhäusern, i to sa sekundom prednosti.

Uvjeti na stazi postajali su sve lošiji, a brojni skijaši, pa čak i prvoplasirani Marco Schwartz nisu uspjeli završiti utrku, a prvi je, već standardno, bio Marcel Hirscher!

Istok Rodeš nije uspio završiti drugu vožnju, iako je u prvoj vožnji bio solidan, 16., a Matej Vidović krenuo je sa startnim brojem 29. da bi ispao odmah u prvoj vožnji.

Filip Zubčić također nije završio vožnju.

 

Idi na 24sata

Komentari 89

  • 13.01.2019.

    Bravo Hrvatski Dečki!!!! Bravo Hrvatska Reprezentacija Bravo

  • koriolis 13.01.2019.

    Izgleda da sa Kostelicima prica nije zavrsila.

  • bedak11 13.01.2019.

    Filip Zubcic nije zavrsio voznju, neocekivano.

Komentiraj...
Vidi sve komentare