To je to što me zanima!

Rodgers predstavljen u Celticu: Dočekalo ga 14 tisuća navijača

"Ovo sigurno nije korak natrag u mojoj karijeri", kazao je stručnjak iz Sjeverne Irske. Rangers se vratio u prvu ligu pa će Rodgers s njima voditi veliku borbu za naslov prvaka
Vidi originalni članak

Brendan Rodgers dobio je u listopadu prošle godine otkaz u Liverpoolu i od onda bio na burzi rada. Liverpool je s novim trenerom Kloppom ušao u finale Europske lige te izgubio od Seville, dok su u prvenstvu zauzeli slabo 8. mjesto i tako ostali bez Europe iduće sezone. 

Iako ga se u posljednje vrijeme povezivalo sa Swanseajem kojeg je vodio u dvije sezone prije no što je došao u Liverpool, 43-godišnji stručnjak iz Sjeverne Irske postao je novi trener Celtica. Rodgers je potpisao ugovor na godinu dana, a na predstavljanju ga je došlo pozdraviti oko 14 tisuća navijača. 'Bijelo-zeleni' su u odsutnosti Rangersa osvojili pet naslova prvaka u nizu, a od naredne sezone nas opet čeka Old Firm, legendarni glasgowski derbi. Škoti pišu kako niti jedan trener Celtica nije dočekan poput Rodgersa te da će postati najplaćeniji trener u povijesti kluba.

- Celtic je jedan od najvećih klubova u svijetu i ovo sigurno nije korak natrag u mojoj karijeri. Želim da dominiramo u Škotskoj i da se kvalificiramo za Ligu prvaka. I ne samo to, želim da nas na svakoj utakmici bodri barem 60 tisuća navijača - poručio je Rodgers na predstavljanju.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • Zagrebacki Plavi 25.05.2016.

    Samo neka je on iz mog Liverpoola otisao,a dalje me ne zanima gdje je

  • franz beckenbauer 24.05.2016.

    ja se cudim kako jedan cacic uspijeva izdrzati taj pritisak....svako malo na portalima citam i sve sami nogometni strucnjaci koji apsolutno sve znaju. znaju koja tipka na plejki se koristi kada, kada zele nekoga napucati onda stave na amater program.....evo...jos uvijek se ne mogu nadiviti kako mi ovako mala.zemlja imamo takve znalce u foteljama. svaka cast. bravo decki...svakim danom uvidjam sve vise i vise da ste u pravu kada je netko 'nikakav trener, smece....'. ne znam od kuda znate svu tu nogometnu filizofiju ali samo tako dalje.

  • FigliDi Luppi 24.05.2016.

    Now Athenry Mike was a thief And Large John he was fully briefed And that wee traitor from Castlemilk Turned his back on his own They've all their Papists in Rome They have U2 and Bono Well the famine is over Why don't they go home? GLASGOW IS BLUE N WHITE TAKE OUT THE IRISH SHITE

Komentiraj...
Vidi sve komentare