To je to što me zanima!

Rodila se ljubav: CR7 podržao Pirla i odobrio Džekin transfer

Kako javlja Tuttosport, Andrea Pirlo zagrizao je za Romina Edina Džeku, a Cristiano Ronaldo mu je potvrdio i odobrio transfer bh. napadača. Čini se da je Portugalac poklonik Džekinih majstorija
Vidi originalni članak

Andrea Pirlo preuzeo je kormilo Juventusa nakon što je Maurizio Sarri dobio otkaz. S dolaskom na klupu nekadašnjeg čarobnjaka s loptom Juventus će doživjeti remont pa će tako pola momčadi morati otići.

POGLEDAJTE VIDEO: CR7 muzej

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

'Staru damu' napustit će neka velika imena, a među njima je i ono Gonzala Higuaina. Argentinčevo vrijeme u Torinu došlo je kraju pa talijanske tiskovine naveliko razglabaju tko će ga zamijeniti.

TOTALNI REMONT Pirlo bez milosti: Otpisao je čak desetoricu, što to znači za Juve?

Prva opcija u napadu definitivno će biti Cristiano Ronaldo. I naredne sezone selit će se s pozicije lijevog krila na ono centralnog napadača, a da bi mu i iduća bila uspješna, Juventus će morati dovesti provjereno ime.

Kako javlja Tuttosport, Andrea Pirlo zagrizao je za Romina Edina Džeku, a Cristiano Ronaldo mu je potvrdio i odobrio transfer bh. napadača. Čini se da je Portugalac poklonik Džekinih majstorija, a poučen iskustvom i sjajnim partnerstvom s Marijem Mandžukićem, plan bi bio ponovno osnovati sličan tandem.

EDOARDO REJA: 'Tudoru sigurno ne fali vizije i osobnosti, bit će važna potpora'

Tuttosportu je sjedište u Torinu i generalno barata provjerenim informacijama oko zbivanja u Juventusu, no ostaje vidjeti kako će se ova priča odmotati do kraja.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Camel00 23.08.2020.

    Apsolutno bi to bila kruna njegove karijere! Edin je to sigurno zasluzio svojim igrama, zalaganjem, te liderstvom! Sretno doktore! 👍🏻

  • mark13 23.08.2020.

    Manđo ide u Njemačku, Rakitića neda Messi. Barca prodaje 10 igrača a dovodi Ronalda. Dogovorili su se Messi i Ronaldo da idu skupa odraditi jednu godinu. Nema na čemu novinari.

  • NIKE 23.08.2020.

    Džeko se preporodio u Romi, sam je izjavio da je dolaskom u Italiju počeo više trenirati što se odrazilo i na rezultate.

Komentiraj...
Vidi sve komentare