To je to što me zanima!

Rog: Vratio sam se; Sarri: Jako je inteligentan, kvalitetan igrač

Marko Rog debitirao je u talijanskom prvenstvu u dresu Napolija, a jutro nakon utakmice s Interom na svom je Facebooko ponosno napisao: 'Vratio sam se'
Vidi originalni članak

Puna tri mjeseca nakon odlaska u Napoli Marko Rog napokon je debitirao za slavni talijanski klub. Napoli je sinoć na svom San Paolu razbio Inter 3-0, a Marko je u igru ušao u 76. minuti umjesto kapetana Mareka Hamšika i tako se konačno predstavio talijanskoj publici.

'Vratio sam se', napisao je Marko pun ponosa na svom Facebook profilu nakon prospavane noći. 

A da bi napokon mogao debitirati postalo je jasno kada je prije utakmice predsjednik Napolija Aurelio De Laurentiis rekao: 'Veselim se debiju Marka Roga'.

Iako je počeo na klupi, Rog je u 15 minuta provedenih na terenu ostavio dobar dojam pa je i inače čudljivi trener Maurizio Sarri morao priznati da 13 milijuna plaćeno pojačanje nije bačen novac.

- Rog je jako inteligentan igrač. Ima velike kvalitete, visoki intenzitet i daje dodatnu snagu momčadi. Sasvim sigurno će nam biti jako koristan - rekao je Sarri.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • DUODECIMA 03.12.2016.

    Seria A je zahtjevna liga, a Napoli ima dosta široki izbor u veznoj liniji, ali u drugom dijelu sezone će sigurno više igrati.

  • AC.MILAN 03.12.2016.

    otkuda sada 13? ali nije bilo 16.5?

  • Pobotchnick Leeyoobo 03.12.2016.

    svi su barem nešto odigrali, samo jedan tić koji je prerasta našu ligu čami na tribini. a tata više ne baca mobitele.

Komentiraj...
Vidi sve komentare