To je to što me zanima!

Roger Federer prvi put igra za Švicarsku nakon dvije godine

Švicarska je prošle godine ispala iz svjetske skupine Davis Cupa, a Federer je još ranije putem vlastite web-stranice najavio da će joj pomoći pri povratku među elitu
Vidi originalni članak

Nekad najbolji, a danas treći tenisač ATP ljestvice Roger Federer zaigrat će nadolazećeg vikenda u Davis Cup za svoju Švicarsku po prvi put nakon rujna 2009. godine kada joj je pomogao u 3-2 pobjedi nad Italijom...

Riječ je o dvoboju 1. kola Euroafričke skupine protiv Portugala, a Federer je putam Twittera objavio vlastitu fotografiju uz komentar u kojem stoji:

"U Bernu provodim ugodno vrijeme sa švicarskom reprezentacijom. Uživali smo u šetnji gradom ranije tijekom dana".

Švicarska je prošle godine ispala iz svjetske skupine Davis Cupa, a Federer je još ranije putem vlastite web-stranice najavio da će joj pomoći pri povratku među samu elitu.

"Odlučio sam igrati za Švicarsku u srpnju protiv Portugala. Veselim se procesu povratka u Svjetsku skupinu".

Dvoboj Švicarske i Portugala na rasporedu je od 8. do 10. srpnja u Bernu, a igrat će se na tvrdoj polozi u dvorani. Uz Federera za Švicarsku će u singlu zaigrati svjetski broj 15 Stanislas Wawrinka.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • sebenico2011 08.07.2011.

    daj molin ze igra davis cup jer su ga ucijenili iz švicarke rerprezentacije da ga neće poslat u sklopu reprezentacije na olimpijske igre ako ne bude igra ja bi radije na njihovom mistu mu reka neka mi ćemo pasti u jedan rang ispod a ti pošto si govno kakvog nema neš na olimpijadu.točka.igra kad triba..gadljivac kako možete govorit da je najveći za osobu koja nezna podnit poraz i omalovažava pobjede protivnika...bljuje mi se i na vas.

  • ivicka 06.07.2011.

    Rukovodi se covek Novakovim primerom, pa svaki sportista treba da igra za svoju reprezentaciju i pored toga sto ostvaruje znacajne rezultate kao individualac.

  • user_66879 06.07.2011.

    ...federera jos godinama nece niko prestici po broju naslova...pitanje je i hoce li itko....i sad kad dodju brze podloge vidit ce se kolko je feđa mocan

Komentiraj...
Vidi sve komentare