To je to što me zanima!

Roger nasmijao obožavatelje: Podsjećam vas - bit će bolje...

Roger Federer je na društvenim mrežama objavio fotografiju iz mladenačkih dana kada se 'skockao' za vikend i na sebe stavio svoju prvu kravatu. Ali kravata je najmanje upečatljiv detalj...
Vidi originalni članak

Slavni švicarski tenisač Roger Federer podijelio je na svome Facebook profilu fotografiju koja je nasmijala njegove obožavatelje. Naime, Roger je na fotografiji puno mlađi nego danas, kako je i sam napisao u opisu, fotografiran je u svojim tinejdžerskim danima. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ali osim što je mlad, Roger je i posebnog 'otmjenog' stila na ovoj fotografiji. Na sebi ima svoju prvu kravatu, a frizura je doista posebna. Podsjeća na razdoblje velike popularnosti američkih boybandova pa tako Roger s plavim pramenovima pomalo baca na, recimo, Justina Timberlakea iz razdoblja N'Synca.

- Podsjećam vas da će doći bolji dani - napisao je u opisu fotografije uz Emojije koji se smiju. Njegovi su obožavatelji u komentarima zahvalili na njegovom pozitivnom duhu, a neki čak rekli da je od ove fotografije krenuo njegov uspon do 'Boga tenisa'. 

UPUTILI RIJEČI PODRŠKE Đoković u izolaciji s djecom i ženom: Pokazali luksuznu kuću IZAZVALI IH MURRAYJEVI Đoković i supruga rasturili novi izazov: Prelako je to za Jelenu

Ipak, kao i druge tenisačice i tenisači i Roger će se morati strpjeti do ponovnog povratka na teniske terena, a ono što ga je možda najviše pogodilo je odgoda Wimbledona koji je većini tenisača najdraži turnir. 

- Shrvan sam, međutim zdravlje i obitelj su najvažniji - kazao je legendarni švicarski tenisač Roger Federer nakon što je prvi put nakon Drugog svjetskog rata otkazan teniski turnir u Wimbledonu.

Svoje dane u izolaciji Švicarac provodi zabavno pa je tako nedavno i izazvao druge tenisače da sa jako male udaljenosti što više vremena odbijaju tenisku lopticu od zid. U sklopu kampanje #tennisathome Federer je udarao lopticu o zid i pozvao sve da pokušaju isto. Izazovu su se odazvali Toni Kross, Lindsey Vonn i Mikaela Shiffrin i ostali. Čak je i Novak Đoković 'pao'. 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • lovac_u_mutnom 18.04.2020.

    Meni totalno fake lik, neiskren, lazan, ljigav....🤢🤢🤢🤮🤮🤮

  • josip993 18.04.2020.

    Na ovoj maloj slici izgleda kao Srdjan Mladjan

  • 18.04.2020.

    Jadani oni kojima je on uzor...

Komentiraj...
Vidi sve komentare