Show

Komentari 2

Đoković u izolaciji s djecom i ženom: Pokazali luksuznu kuću

Đoković u izolaciji s djecom i ženom: Pokazali luksuznu kuću

Jelena i Novak uputili su riječi podrške svojim pratiteljima za vrijeme korona virusa putem videa koji su snimili u svojoj kući. Njihovi su pratitelji odmah uočili kako je kuća raskošna, a nekima se ne sviđa

Jedan od najboljih tenisača svijeta Novak Đoković (32) i njegova supruga Jelena (33) provode vrijeme zajedno u izolaciji. Na društvenim mrežama objavili su video iz njihove raskošne kuće i pritom svima poručili  riječi podrške u trenutnoj situaciji s korona virusom. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Video su snimili za potrebe izazova 'NDF acro yoga challenge', čiji je cilj postići akro joga položaj. To im je jedva uspjelo zbog djece i kućnih ljubimaca koji su im stalno upadali u kadar.

- Pozdrav svima, nadamo se da provodite ovo vrijeme kod kuće sa svojim obiteljima. Znamo da je teška situacija i šaljemo vam podršku. Sigurni smo da ćemo ovo prebroditi na najbolji mogući način - rekli su u videu.

No, osim njihovih riječi podrške, pažnju je njihovim pratiteljima zaokupio njihov raskošni dom. Video su snimili u prostranom predvorju, a u pozadini se vidi velika kuhinja s velikim stolom i bijelim stolcima.

Ipak, neki su imali i primjedbe na njihov dom i nisu bili toliko oduševljeni.

- Treba vam dobar dizajner interijera. Nešto mi je tu bez veze i ne opisuje mi vaš duh i potrebu da živote u skladu sa sobom i prirodom. Skroz vas zamišljam u boho stilu - jedan je od komentara.

Par je u braku od 2014., a zajedno imaju sina Stefana (5) i kći Taru (2).

POGLEDAJTE VIDEO:

 

 

 

Najčitaniji članci