To je to što me zanima!

Rojo pokazao 'zakrpanu' glavu nakon mančesterskog derbija...

OVO ĆE OSTAVITI OŽILJAK Rojo se sudario sa Silvom u prvom poluvremenu, Mourinho ga je ostavio u svlačionici i uveo drugog igrača u nastavku. Branič Uniteda pokazao je ranu
Vidi originalni članak

Krv je u mančesterskom derbiju potekla i prije frke u svlačionici Cityja, do koje je došlo nakon što su gosti provocirali Zlatana Ibrahimovića, a Mourinho tražio igrače Cityja da se stišaju u slavlju. Da, isti onaj Mourinho kojem odjedanput smetaju glasne proslave suparničkih igrača, isti čovjek koji je na Nou Campu slavio trčeći cijelim terenom i koji je upravo to radio kroz cijelu svoju karijeru, provocirao suparničke navijače, igrače i trenere, neke je ubadao i prstom u oko.

'RAT' ZA MANCHESTER Detalji kaosa na Old Traffordu: Ibra, puno pričaš, a malo trčiš

Manchester City slavio je 2-1 u gradskom derbiju protiv Uniteda na Old Traffordu, a Marcos Rojo morao je izaći na poluvremenu nakon što se koju minutu prije toga sudario s Davidom Silvom. Nezgodan je to bio sudar, potekla je i krv i Rojo je za svaki slučaj ostao van igre u nastavku. Sad je pokazao 'zakrpanu' glavu.

Glavu je morao 'krpati' i pomoćni trener Cityja Mikel Arteta, kojeg je napadač Manchester Uniteda Romelu Lukaku, puno preciznije nego što je pucao na terenu, pogodio bočicom za vodu. Počelo je provokacijom stručnog stožera Cityja, Jose Mourinho ušao je u svlačionicu gostiju i 'zamolio' ih da se stišaju te pokažu poštovanje prema domaćinu. Golman Ederson je odmah žestoko odgovorio Mourinhu. U sekundi se sve pretvorilo u uličnu tučnjavu, a sve istražuje i engleski savez.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Franz von Drkensson 14.12.2017.

    Evo bas je jucer moja zena isto dobila par savova, slucajno pala po stepenicama :)

  • DraženČičak-GTi 14.12.2017.

    Njah.

Komentiraj...
Vidi sve komentare