Obavijesti

Sport

Komentari 45

Detalji kaosa na Old Traffordu: Ibra, puno pričaš, a malo trčiš

Detalji kaosa na Old Traffordu: Ibra, puno pričaš, a malo trčiš
1

Derbi dvaju Manchestera završio je žestokom tučnjavom 30-ak igrača i trenera obje momčadi ispred svlačionica. Jose je ludovao, Ederson mu se suprostavio, a Lukaku razbio glavu Arteti

VIDEO

Iako se dan nakon velikog menčesterskog derbija pojavila informacija da je Jose Mourinho glavni krivac za kaos ispred svlačionica u kojem su sudjelovali gotovo svi igrači oba kluba iz Manchestera, sada je otkriveno da su zapravo sve pokrenuli pomoćnici Pepa Guardiole.

Krvavi derbi: Jose zakuhao tučnjavu, Arteti razbili arkadu
Krvavi derbi: Jose zakuhao tučnjavu, Arteti razbili arkadu

- Ibra, previše pričaš, a premalo trčiš - vikali su euforični treneri Manchester Cityja nakon velike pobjede protiv gradskog rivala.

I tu je sve krenulo. Igrači i stručni stožer Uniteda već su tada bili na rubu živaca, a kada su još čuli ludo slavlje u svlačionici Cityja sve je eksplodiralo. Jose Mourinho ušao je u svlačionicu gostiju i 'zamolio' ih da se stišaju te pokažu poštovanje prema domaćinu. No, 'začudo', njegove riječi nisu dobro sjele igračima Cityja, pogotovo golmanu Edersonu koji je odmah žestoko odgovorio Mourinhu. U sekundi se sve pretvorilo u uličnu tučnjavu u kojoj su igrači Cityja praznim bocama gađali Mourinha i polijevali ga vodom, a Lukaku je bocom razbio glavu Arteti. Dan nakon sramotnog sukoba i nogometni savez najavio je istragu, a detalji u engleskim medijima jasno otkrivaju o kakvom se kaosu zapravo radilo.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
City dobio mančesterski derbi! Je li time osvojio i prvenstvo?
City dobio mančesterski derbi! Je li time osvojio i prvenstvo?

'Mourinho je potpuno izgubio živce nakon što ga je netko iz mase pogodio bocom, a u njegovu obranu potrčali su igrači Uniteda predvođeni Rojom. Odmah iza njega bili su Valencia, Rashford, Herrera i Shaw. Mislili su da je Ederson glavni krivac, no Mourinha je zapravo pogodio netko iz svlačionice. Michael Carrick pokušao je smiriti situaciju, vikao je igračima Cityja da pokažu poštovanje', otkriva izvor s lica mjesta Daily Mailu.

Ono što igrači Uniteda najviše zamjeraju svojim gradskim suparnicima je toliko spominjani manjak poštovanja

- Slavili su kao da su osvojili naslov. Bili su bolji od nas i zaslužili su pobijediti, no ne možeš se tako ponašati - kažu igrači Uniteda.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 45
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu