To je to što me zanima!

Roko Ukić zabio 14 koševa u visokoj pobjedi Rome

Lottomatica je pobijedila Snaidero 93-64, a splitski bek odigrao je vrlo dobru utakmicu. Dobar je bio i Skelin s 12 skokova u pobjedi Varesea
Vidi originalni članak

Lottomatica izgleda sve bolje. Momčad Jasmina Repeše tijekom tjedna je pobijedila europskog prvaka Panathinaikos, a uspješni tjedan Rimljani su okončali sa plus 29 u prvenstvu. Rezultatom 93-64 stradao je Snaidero iz Udina, što je deseta pobjeda Lottomatice u talijanskoj Lega A, uz četiri poraza. Amerikanac Allan Ray predvodio je Romu s 15 koševa, a odličan je bio i naš Roko Leni Ukić. Splićan je ubaio 14 poena, tri puta asistirao i dodao tri skoka. Isti broj koševa zabio je i Slovenac Erazem Lorbek, a Snaidero je predvodio Jerome Allen sa 17 poena.
Mate Skelin je odigrao 30 minuta u pobjedi Varesea 74-70 protiv Virtusa iz Bologne. Iskusni centar je zabio skromnih pet koševa, ali dodao je impresivnih 12 skokova. Slovenac Aleksandar Ćapin je s 25 koševa najzaslužniji za tek treću ovosezonsku pobjedu Varesea.
Milanski Armani Jeans, protivnik Cibone iz euroligaške skupine, pobijedio je Cantu u gostima 79-70. Ako je suditi po ovoj utakmici, najveća prijetnja Ciboni su Ansu Sesay i Danilo Gallinari. Obojica su ubacila po 22 koša. Nakon ovog kola Milanezi su deseta momčad lige s negativnim omjerom 6-8.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare