To je to što me zanima!

Roland Garros odgođen zbog kiše, Đoković izgubio prvi set

Kiša je još jednom nakon samo 45 minuta uzrokovala prekid pa tako i u susretu između najboljeg tenisača svijeta Novaka Đokovića i 14. nositelja Španjolca Roberta Bautiste Aguta
Vidi originalni članak

U utorak su na Roland Garrosu, dan nakon što su svi mečevi otkazani zbog kiše, tenisači opet izašli na terene i to sa satom zakašnjenja, ali je kiša još jednom nakon samo 45 minuta uzrokovala prekid pa tako i u susretu između najboljeg tenisača svijeta Novaka Đokovića i 14. nositelja Španjolca Roberta Bautiste Aguta koji je poveo sa 1-0 u setovima.  

Srpski je tenisač izgubio prvi set sa 6-3 na terenu Philippe Chatrier kada je meč prekinut zbog kiše. Prekinuti su i mečevi između druge nositeljice Agnieszke Radwanske i Bugarke Tsvetane Pironkove koje su izjednačene u setovima 1-1, te Australke Samanthe Stosur i Rumunjke Simone Helep u kojem australska tenisačica vodi 7-6(0), 3-2.

Idi na 24sata

Komentari 38

  • Oblivion 31.05.2016.

    Totalno je kiša poremetila raspored, neki tenisači/ice će morati igrati 3 meča bez dana pauze ako se naravno ne odluči da se finale za cure igra u nedjelju a za tenisače u ponedjeljak.

  • Robinh000 31.05.2016.

    kiša mi uništila Halep i Radwansku!

  • nokia004_1 31.05.2016.

    Kladite se da ce izgubiti,mozda vas i poslusa Nole pa uzmete pare.

Komentiraj...
Vidi sve komentare