To je to što me zanima!

Džeko: Sudac nije imao m*da svirati penal protiv Barcelone!

Bilo je kontakta između Semeda i Džeke, no nije to bio dovoljno jak kontakt da bi sudac svirao penal. Džeko se bacio, rekao je španjolski sudački ekspert Andujar Oliver, piše Marca. Talijani su bijesni...
Vidi originalni članak

Talijani su bijesni na nizozemskog suca Dannyja Makkeliea jer smatraju kako ih je zakinuo za čisti penal na Nou Campu protiv Barcelone.

Igrala se deseta minuta kada je bek Nelson Semedo startao na Edina Džeku u šesnaestercu 'blaugrane'. Žustro su Rimljani krenuli prema sucu tražeći penal pri rezultatu 0-0, ovaj im nije uslišio želje.

- Bilo je kontakta između Semeda i Džeke, no nije to bio dovoljno jak kontakt da bi sudac svirao penal. Džeko se bacio - rekao je španjolski sudački ekspert Andujar Oliver, piše Marca.

VIDEO

- Od prve smo minute pokušali igrati svoju igru bez obzira što smo igrali protiv Barcelone. Ovo je težak poraz, ali tko zna u kojem bi smjeru otišla utakmica da je sudac svirao penal na meni. Mislim da je sudac trebao imati više hrabrosti te da se ne bi trebao bojati dosuditi penal protiv Barcelone na Nou Campu - rekao je Džeko poslije utakmice.

Mateo Beusan na HRT-u iznio je mišljenje kako je Roma oštećena i da je penal nad BiH reprezentativcom bio skroz čist.

Idi na 24sata

Komentari 83

  • statebriga1312 05.04.2018.

    Edin je u naletu samo prestao trcati i to se vidi... logicno je da ces pasti...

  • bokun_kurca 05.04.2018.

    Bayern gazi LP ove sezone

  • Firefox_1 05.04.2018.

    Za ovo je Džeko mogao dobiti samo žuti zbog simuliranja...niti govora o penalu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare