To je to što me zanima!

Roma Ćorića šalje na posudbu u španjolsku Almeriju, u 2. ligu

Roma, po pisanju talijanskih medija, navodno traži sedam milijuna eura za otkup Ćorićeva ugovora, a španjolski drugoligaš Almerija poslao je Rimljanima ponudu za posudbu uz mogućnost otkupa ugovora
Vidi originalni članak

Ante Ćorić (22) trebao bi otići iz Rome na jednogodišnju posudbu u španjolskog drugoligaša Almeriju.

Talijanski mediji izvijestili su da je Almería poslala Romi ponudu za posudbu uz mogućnost otkupa ugovora. Roma, po pisanju medija, navodno traži sedam milijuna eura za otkup Ćorićeva ugovora.

Ćorić je prešao iz Dinama u Romu prije godinu dana, ali igrao je samo u tri utakmice. Novi trener Rome Paulo Fonseca ne računa na hrvatskoh veznjaka, što je pokazao time da mu u pripremnim utakmicama za novu sezonu nije dao niti minute. 

Almería je u prvom kolu druge španjolske lige prošli vikend pobijedila Albacete sa 3-0.

Ante Ćorić tek je jedan u nizu mega-talenata koji su iz Dinamove nogometne Akademije otišli u najveće svjetske klubove. Modrić, Lovren, Vrsaljko, Badelj, Kovačić, Jedvaj, Pjaca, Ćorić, Kramarić, Brekalo, Benković, Sosa...

Svi su oni ili počeli igrati u Dinamu ili tek iz Dinama otišli u planetarne nogometne gigante. Popis je dug, silno blistav, na ponos i Dinamu i hrvatskom nogometu! (dv)

Idi na 24sata

Komentari 29

  • strmi007 25.08.2019.

    Događa se

  • NIKE 25.08.2019.

    Eto ti baja, pa se ti kali u drugoligašima, još je kao klinac ucjenjivao klub sa enormnom plaćom, odnosno njegov stari, bahato se ponašao a ti klinci kao da ne shvaćaju da takva derišta ne prolaze u vrhunskom nogometu.

  • contreras 24.08.2019.

    Sta ocekivat od covjeka koji se ante zove kmeee

Komentiraj...
Vidi sve komentare