To je to što me zanima!

Roma kod kuće kiksala protiv fenjeraša, a tribine skandirale: 'Navijači zaslužuju taj trofej...'

Mi smo bili ti koji smo pokušali zahvaliti navijačima. Još jednom smo izgledali poput obitelji. Postoji način na kojim im možemo uvijek zahvaljivati, a to je da dajemo sve od sebe na terenu, rekao je Mou
Vidi originalni članak

U posljednjoj utakmici subotnjeg programa 37. kola talijanskog nogometnog prvenstva Roma je na svom terenu odigrala samo 1-1 (0-1) protiv otpisane Venezije.

Gosti iz Venecije, koji su izgubili sve izglede za ostankom u ligi ranije u subotu kada je Salernitana osvojila bod u Empoliju, poveli su na samom otvaranju utakmice kada je Okereke (1) u 47. sekundi susreta glavom spustio loptu u mrežu Rome.

Usprkos velikom pritisku do kraja susreta i igraču više od 33. minute kada je isključen Kiyine, Roma je do kraja uspjela samo poravnati golom Šomurodova (76).

NOVA DESTINACIJA Inter pripremio novi ugovor, ali sad i Perišić može 'igrati igru': Dogovorio se s Premierligašem?

Domaći sastav, kojemu su bili potrebni bodovi u borbi za plasman u eurokupove sljedeće sezone, čak je četiri puta pogađao okvir gola, no do tri boda nije stigao.

Trener Rome Jose Mourinho i njegovi igrači nakon utakmice su pozdravili navijače, a bez obzira na katastrofalan rezultat, tribine su pljeska preko deset minuta, a potom i skandirale.

- Mi smo bili ti koji smo pokušali zahvaliti navijačima. Još jednom smo izgledali poput obitelji. Postoji način na kojim im možemo uvijek zahvaljivati, a to je da dajemo sve od sebe na terenu, što smo u ovoj utakmici i napravili. Osvojimo li trofej, reći ću da smo ga zaslužili, ali i da ga još više zaslužuju navijači - rekao je 'Special One' pa dodao:

- Po pitanju strasti ljudi, to bi značilo više nego Milanovo ili Interovo osvajanje naslova u Serie A. Obitelj je uvijek tu kad se pobjeđuje, drugačije je kad nije tako. Ne znam je li ovako bilo i prije, ali mogu reći da Roma ima uistinu posebne navijače. Uistinu posebne.

Šesta Roma sada ima 60 bodova, dva manje od petog Lazija, a jedan više od sedme Atalante i osme Fiorentine, ali sva ta tri saszava imaju po susret manje.

Venezia je posljednja sa 26 bodova, nedostižnih pet manje od 17. Salernitane, koja drži posljednju poziciju koja osigurava ostanak. 

OPROŠTAJ OD SAN SIRA Ibrin kraj? 'Plakao je od bolova. Mislim da će zaigrati zadnji put'

Idi na 24sata

Komentari 4

  • no sleep 15.05.2022.

    Forza SS Lazio

  • MatijaKezele 15.05.2022.

    Drugi rimski klub 😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare