Obavijesti

Sport

Komentari 6

Ibrin kraj? 'Plakao je od bolova. Mislim da će zaigrati zadnji put'

Ibrin kraj? 'Plakao je od bolova. Mislim da će zaigrati zadnji put'
6

Jedino što vuče Zlatana za narednu sezonu je posljednji pokušaj osvajanja LP, ali šanse su 90 posto da završi karijeru ove sezone, 10 posto dajem šanse za nastavak još iduće sezone, piše Di Stefano

VIDEO

Švedski reprezentativac Zlatan Ibrahimović (40) u veteranskim je godinama, a ove sezone ima velikih problema s ozljedama zbog čega je u dresu Milana odigrao tek 22 utakmice te zabio osam golova uz tri asistencije. 

Pokretanje videa...

Zlatanov kung-fu 00:38

Zlatanova ozljeda Ahilove tetive ozbiljnija je nego što se očekivalo te je sve više je onih koji mu sugeriraju da se umirovi, a ako je vjerovati novinaru koji je prvi radio dokumentarac sa Zlatanom nakon njegovog povratka u Milan, to će se i dogoditi. 
Ibrahimović će u nedjelju protiv Atalante na San Siru vjerojatno odigrati posljednju utakmicu. 

"Toliko je dobrih vijesti za Milan u posljednje vrijeme da mi je baš žao ovo objaviti. Zlatan vjerojatno završava karijeru na kraju sezone. Dobio sam informaciju od jednog igrača Milana da je na posljednjem treningu plakao od bolova, ali da igra pod anestezijama i da izdržava, Pioli i medicinski tim mu brane igrati, ali on igra usprkos svemu i svima, želi biti ovdje, ulaziti  barem zadnjih 5-10 minuta jer želi Scudetto. Jednostavno, Zlatan ne trenira s momčadi od utorka pa sve do petka, konstantno ga koljeno muči jer mu otiče, modri, stvara nerealne bolove. On tjera inat. Ali sam zna da ima samo dvije opcije na ljeto. Ili mirno završiti karijeru ili otići na rizičnu kompletnu operaciju koljena kako bi se spremio za još jednu posljednju sezonu u svojoj karijeri", piše urednik Sky Italia Di Stefano pa dodaje: 

Serie A - Genoa v AC Milan

"Jedino što vuče Zlatana za narednu sezonu je posljednji pokušaj osvajanja Lige prvaka, ali šanse su 90 posto da završi karijeru ove sezone, deset posto dajem šanse za nastavak još iduće sezone. Ne može igrati više od 10-15 minuta, doktori iz medicinskog tima su mi ovo potvrdili. Jednostavno koljeno mu otiče i sprječava ga da normalno trči. Operacija? Možda bi spriječila bol na neko vrijeme, da mu olakša, ali bol bi se vratila za par mjeseci. Zlatana je pogodila i smrt Mina Raiole, tako da i to može biti neka prekretnica, iako je koljeno najveći razlog. Ako Milan uzme Scudetto, mislim da je to to. Mislim da gledamo Zlatana posljednji put na San Siru u nedjelju. Volio bih da nije tako, volio bih da me demantira, on je moj prijatelj, ali zna što je najbolje za njega!".

Serie A - AC Milan v Empoli

Ibrahimović se reprezentaciji vratio nakon pet godina, ali zbog ozljede koljena propustio je Europsko prvenstvo. Švedskoj protiv Poljske u finalu play-offa za SP u Kataru nije mogao pomoći od prve minute. Došao je praktički nezaliječen, ali je stisnuo zube i ušao u nastavku susreta. Šveđanin se nadao da će zaigrati u Kataru, ali poljska reprezentacija je s rezultatom od 2-0 u konačnici izborila plasman na Mundijal. 

VIDEO Ibrahimović u svom stilu: Ja odlučujem kada je gotovo!
VIDEO Ibrahimović u svom stilu: Ja odlučujem kada je gotovo!

Zlatanu ostaje još utakmica protiv Atalante, koja će vjerojatno biti odlučujuća u borbi za Scudetto, a nakon toga slijedi dvoboj protiv Sassuola. 

Milan je trenutačno vodeći na prvenstvenoj ljestvici s 80 bodova, a iza njega slijedi Inter s dva boda manje. Milanu treba još četiri boda iz dva kola kako bi i službeno postao prvak Italije. 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...
TRENER I KAPETAN 'MODRIH'

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...

Ne gledam na Sopićeve komentare kao nekakvo 'bockanje'. Osebujan je, malo je drugačiji, iskren je u izjavama, nekima se možda to sviđa, nekima ne, rekao je Bruno Petković

VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!
EVO TKO ĆE IGRATI!

VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!

ZAGREB - Dinamov trener Sergej Jakirović i kapetan Bruno Petković najavili su derbi u Rijeci, a napadač 'modrih' otkrio je strategiju tijekom konferencije za medije: 'Njihova obrana je dobra, vidjet ćemo kako će reagirati na moje kretnje i tako ću se kretati i ja i Sandro," rekao je Petković, na što je Jakirović odgovorio: 'Ili Brodić?'...A Petković je dodao: 'Ne, pa Kule će igrati!'
Olićev i Mandžukićev klub u problemima: Igrači ne dolaze na treninge, račun je blokiran...
TEŠKI DANI

Olićev i Mandžukićev klub u problemima: Igrači ne dolaze na treninge, račun je blokiran...

Igrači dva mjeseca nisu dobili u plaću pa su odlučili štrajkati i ne dolaziti na treninge. Takva odluka će biti na snazi dok klub riješi dug prema njima, ali pitanje kako će to napraviti obzirom da je račun u blokadi