To je to što me zanima!

Roma o sudačkim odlukama: Oštećeni smo, dosta je bilo!

Nitko ne razumije sudačke kriterije u Italiji i ne mogu sakriti činjenicu da je u dosadašnjih 11 prvenstvenih utakmica bilo situacija u kojima je Roma očito oštećena
Vidi originalni članak

Sportski direktor Rome Tiago Pinto upitao se zašto su kriteriji suđenja tako različiti u Italiji, te da se u klubu osjećaju oštećenima nakon poraza od Milana 1-2 u derbiju 11. kola talijanskog prvenstva.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Želim reći da je Milan odigrao odličnu utakmicu i možda su zaslužili pobjedu. No, treba nešto reći i o suđenju - kazao je Pinto za talijanske medije i dodao:

- Zašto su kriteriji tako različiti, za iste situacije u Serie A imate totalno suprotne kriterije. Nitko ne razumije sudačke kriterije u Italiji i ne mogu sakriti činjenicu da je u dosadašnjih 11 prvenstvenih utakmica bilo situacija u kojima je Roma očito oštećena.

Pinto je napomenuo da je došlo vrijeme da se kaže dosta je bilo.

- Ne želim sakriti naše greške, ali vrijeme je da se kaže dosta je bilo. Roma zaslužuje poštovanje. Također, to nije samo naš problem, svi se moramo izjasniti o suđenju ili ćemo izgubiti kredibilitet.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • igipop75 03.11.2021.

    Što se ovi bune?gledao sam utakmicu,Milan se treba buniti što su podijelili 7žutih kartona bezveze,a ni crveni nije bio jer je prije toga bio faul na Kruniću,a Milan ih je ubio

  • micimax 02.11.2021.

    Cisti penal na pellegriniju a nije ni gledan sa strane (k)vara.. sramota

  • Palmanova 02.11.2021.

    a igraju preko one stvari.iako sam Romanista

Komentiraj...
Vidi sve komentare